Na niewiadowie jak 3 zeta stał tez tak od marca pitolili a w lipcu przy 20 zeta przestali...
Tak więc sam rozumiesz ... trolowac to trzeba umieć, póki co nie potrafisz ...
Manipulujesz. On typował tę spółkę na wzrost w konkretnym miesiącu a później zrezygnował. Spółka ruszyła a on już jej nie rekomendował. Więc dwa razy pomylił się.
przecież na tej spółce co chwile będą takie ESPI.
każde 1000 koszul będzie w ESPI
aż się ktoś połapie, że to mimo wszystko mało i będzie nur na akcjach. Przypomnijcie sobie jak było z pompą na OZE. Każde ESPI wywoływało pompę w górę aż przyszły wyniki i zdziwienie, że tyle było umów a są pod kreską.
Maniek wcześniej to Ty zachaczysz o WC jak zobaczysz wyniki we wrzesniu, w kolejnych kwartalach i latach. Ewidentnie celowo zanizają kurs, zeby się obkupić. Do 2035 roku kontrakty inwestycje przejecia i mega zyski. Do Mikolaja 100 zl a dopiero potem się zacznie nowe otwarcie. Ja jestem od debiutu i dokupuje. Fundusz PZU wie co robi. Spółka na lata, a przynajmniej na najbliższą dekadę. Niedowiarków zapraszam do dyskusji w grudniu br. Pozdrawiam cierpliwych.
A ja już czekam trzy lata, aż Arlen zapłaci Generalnemu Wykonawcy za wykonane roboty budowlane na terenie Arlena zakładzie. Roboty były odebrane a Właściciel poszedł na udrę i nie chce zapłacić. Sprawa toczy się w sądzie gospodarczym w Legnicy już trzy lata. Wcześniej Właściciel Arlenu powiedział, że jak Generalny wykonawca nie obniży kwoty na fakturach to zrobi tak, że jego zakład będzie sądził się nawet pięć lat, aż Generalny wykonawca odpuści
Zakupione 10 tyś ze średnią 45,8 na 10 lat bez przecinka. Niebawem czas pokoju i pozornego bezpieczeństwa a co za tym współpraca całej UNII w wyścigu zbrojeń