• Oj zielono mi zieloooonooooo!!! Autor: ~Robotron [91.90.123.*]
    Colombo "odciążył" bilans na 500 banek, sprzedając klejnoty, a kurs urósł na gigantyczny 1% na całych 15 papierach... No bo pozostały jeszcze 200 baniek do rozliczenia. Prokurator rozliczy tak, że z tego zysku dzisiejszego wzrostu Dawid będzie żył wszystkie 15 lat na Kleparzu.
  • Re: Oj zielono mi zieloooonooooo!!! Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Wstyd i hańba ...wystrzał podczas sesji , wzrost nie do zatrzymania , widłowy złamał widły w g...u ukochany wyczekiwani 1 % na koniec sesji ...jest moc jest nadzieja jest potencjał jest zaufanie do spółki i na koniec mamy w osobie pana prezesa prawdziwego wizjonera. BRAWO BRAWO BRAWO
  • Re: Oj zielono mi zieloooonooooo!!! Autor: ~Procent [91.90.123.*]
    Zielienieje mi w oczach, kieszeniach, a nawet w głowie zielenieje!!! Śpię i widzę samą zielień na koncie, Ferrari w garażu i dom w Dubaju, dokładnie takie jak Dawid ma! Inwestuj w papiery Colombo a Dawida nie zawiedziesz! Dziś mają być potężne wzrosty, przebijające 0,1%!!!
  • Re: Oj zielono mi zieloooonooooo!!! Autor: ~KarelDeGroot [193.29.107.*]
    Matko Bosko! Jakie zyski! Wierzyć w Dawida jak w Papierza! Albo chociażby jak w ocaliałego karła... Brać ten paeir i nie zastanawiać się nad stratami.
  • Re: Oj zielono mi zieloooonooooo!!! Autor: ~Marcin773 [193.42.99.*]
    Bardzo słabo ,brak przebudzenia. Nie ma co liczyć że się zarobi na tym papierku
[x]
COLUMBUS 0,00% 6,01 2025-09-22 14:39:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.