Dostaje po 10 gr akcje wał stery ja świat na GPW Sponsorem przekrętu zostanie ulica leszcze KNF i prokuratora powinna znowu zająć się Janem B i jego ekipa
drukowanie po 10 gr dla słupa firmy krzak i w rynek bankruta akcji z 80 mln długów prokurator i knf powinien się zająć znowu walkarzami Janem B i cała ekipa manipulantów i cwaniaków.
obligacje zamienne na akcje z dyskontem do ceny rynkowej zabezpieczone pożyczonymi akcjami by jak najszybciej wysypać w rynek. Tak się finansował centrozap, braster, petrolinvest XDpowodzenia kupującym XDpolecam prześledzić jak to działa na przykładzie tych spółek i jaki ma wpływ na kurs XD
Kolego,z papiera wyszedłem przy ostatniej podbitce pod lipny komunikat.Jesli coś piszę na forum to tylko merytorycznie i z intencją pobudzenia zdrowego myślenia.Bananowa rządzi się swoimi prawami i na przykład dodruk pieniędzy jest całkiem legalny mimo że to niby państwo ma monopol.Ludzie niedoświadczeni na giełdzie ulegają pokusie szybkich zysków i właśnie oni są dawcami kapitału dla drukarzy jak to wyżej napisałem.Na giełdzie jestem 30 lat i nie takie rzeczy widziałem. Takie cuda dzieją się na spółkach w trudnym położeniu, tworząc iluzję ratunku i potencjalnych zysków.Pompuje się kurs pod mityczne zyski,a później zrzut,a ulica zostaje z nic nie wartymi Pozdrawiam i życzę zarobku,czy na euco,oby .
~Top odpowiada ~Tope2025-08-05 08:49IP 141.94.141.*
obligacje zamienne na akcje z dyskontem do ceny rynkowej zabezpieczone pożyczonymi akcjami by jak najszybciej wysypać w rynek. Tak się finansował centrozap, braster, petrolinvest XDpowodzenia kupującym XDpolecam prześledzić jak to działa na przykładzie tych spółek i jaki ma wpływ na kurs XD