• A co tu taka cisza? Autor: ~Gebels [37.47.240.*]
    Widzę, że zainteresowanie zerowe...
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~elo320 [193.28.84.*]
    oczekiwanie na golenie trwa ;) jesteśmy na etapie zbieractwa. ja czekam na 2,20 albo 2,30 =]
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Syfilis [176.106.34.*]
    Ja widzę wpisy typu czekam na 2.2 czy 2.3 przy obecnej cenie 2.4 to mi sie rzyga chce .
    Jesteś kolkowicz nie inwestror .
    Skoro uważasz że cena poszubuje w kosmos to na co czekać z kupnem i zebrać o te 10 gr .
    No chyba że chcesz kupić 100 k + akcji no towtedy przepraszam , no ale kupując za 200 k akcji nie traciłbym czasu na ten portal a tymbardziej na tak dymurnowate wpisy . Kolkowicz jak dla mnie tzw groszowa.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Putin [37.47.216.*]
    Nie rozumiem tego czemu jest taki hejt wśród niektórych na DT... Wiecie o tym, że gdyby nie Ci tzw kółkowicze to na wielu spółkach obrót akcjami wynosiłby równe 0? Nikt z poważnym kapitałem nie zainwestowałby pieniędzy w spółkę, która nie ma płynności na rynku.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~green [88.156.210.*]
    Dnia 2025-08-06 o godz. 08:29 ~Putin napisał(a):
    > Nie rozumiem tego czemu jest taki hejt wśród niektórych na DT... Wiecie o tym, że gdyby nie Ci tzw kółkowicze to na wielu spółkach obrót akcjami wynosiłby równe 0? Nikt z poważnym kapitałem nie zainwestowałby pieniędzy w spółkę, która nie ma płynności na rynku.

Dokładnie - DT tak, krótka sprzedaż - zakaz.
[x]
YOSHI -0,42% 2,39 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.