• JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~janosik-biznesu [37.47.140.*]
    Wakacje... Sezon ogórkowy ... Przemierzamy setki kilometrów korzystając z nawigacji. Każdy ma swoją ulubioną.
    Zanim zdecydujesz się powierzyć własne dane (walutę dzisiejszych czasów) warto abyś dowiedział się z czego rezygnujesz, i w jaki sposób zarabia na Tobie Janosik biznesu.
    Informacje, które pomogą w podejmowaniu świadomych decyzji - również związanych z inwestycjami JUŻ WKRÓTCE będą dostępne w internecie.
    Bądź świadomym użytkownikiem.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~zainteresowany [185.237.22.*]
    Zgody marketingowe są czymś powszechnym. Jeśli twierdzisz, że spólka handluje danymi użytkowników, to rzucasz bardzo poważne oskarżenie.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~janosik-biznesu [83.20.217.*]
    Dnia 2025-08-12 o godz. 10:46 ~zainteresowany napisał(a):
    > Zgody marketingowe są czymś powszechnym. Jeśli twierdzisz, że spólka handluje danymi użytkowników, to rzucasz bardzo poważne oskarżenie.

Hmmm... nie przypominam sobie, abym wspomniał jakoby spółka handlowała danymi użytkowników. Wpis nie zawiera podobnych twierdzeń ani tym bardziej oskarżeń.
    Czym innym są zgody marketingowe, a zupełnie inaczej należy podejść do edukacji użytkownika, który ma pełne prawo do podejmowania świadomej decyzji odnośnie danych, których jest dawcą.
    Cierpliwości. Obszerny raport już wkrótce.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~ciekawy [80.238.117.*]
    Dnia 2025-08-21 o godz. 08:45 ~janosik-biznesu napisał(a):
    > Dnia 2025-08-12 o godz. 10:46 ~zainteresowany napisał(a):
    > > Zgody marketingowe są czymś powszechnym. Jeśli twierdzisz, że spólka handluje danymi użytkowników, to rzucasz bardzo poważne oskarżenie.
    >
    > Hmmm... nie przypominam sobie, abym wspomniał jakoby spółka handlowała danymi użytkowników. Wpis nie zawiera podobnych twierdzeń ani tym bardziej oskarżeń.
    > Czym innym są zgody marketingowe, a zupełnie inaczej należy podejść do edukacji użytkownika, który ma pełne prawo do podejmowania świadomej decyzji odnośnie danych, których jest dawcą.
    > Cierpliwości. Obszerny raport już wkrótce.

Czy mam rozumieć, że poza opisem powiązań osobowych i firm raport będzie zawierał dodatkowe wskaźniki i analizy?
    Jestem zainteresowany. Proszę o więcej szczegółów.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~hanys [91.94.67.*]
    Dnia 2025-08-22 o godz. 08:39 ~ciekawy napisał(a):
    > Dnia 2025-08-21 o godz. 08:45 ~janosik-biznesu napisał(a):
    > > Dnia 2025-08-12 o godz. 10:46 ~zainteresowany napisał(a):
    > > > Zgody marketingowe są czymś powszechnym. Jeśli twierdzisz, że spólka handluje danymi użytkowników, to rzucasz bardzo poważne oskarżenie.
    > >
    > > Hmmm... nie przypominam sobie, abym wspomniał jakoby spółka handlowała danymi użytkowników. Wpis nie zawiera podobnych twierdzeń ani tym bardziej oskarżeń.
    > > Czym innym są zgody marketingowe, a zupełnie inaczej należy podejść do edukacji użytkownika, który ma pełne prawo do podejmowania świadomej decyzji odnośnie danych, których jest dawcą.
    > > Cierpliwości. Obszerny raport już wkrótce.
    >
    > Czy mam rozumieć, że poza opisem powiązań osobowych i firm raport będzie zawierał dodatkowe wskaźniki i analizy?
    > Jestem zainteresowany. Proszę o więcej szczegółów.

Przyłączam się do pytania - gdzie można znaleźć takie informacje? To juz jest gdzies dostępne?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Znajomy_krolika [83.20.217.*]
    Gdzie jest ten raport do przeczytania!
    Proszę o link.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Hillela [94.101.26.*]
    Janosik u Mpay
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~new [83.20.217.*]
    Dnia 2025-08-25 o godz. 19:20 ~Znajomy_krolika napisał(a):
    > Gdzie jest ten raport do przeczytania!
    > > Proszę o link.

dołączam do zainteresowanych. prosze o raport.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~driver [37.47.237.*]
    nie mogę znaleźć raportu. Proszę o informacje jak go pobrać i gdzie?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~investi [85.221.238.*]
    Dnia 2025-08-26 o godz. 20:04 ~driver napisał(a):
    > nie mogę znaleźć raportu. Proszę o informacje jak go pobrać i gdzie?

Dołączam do zainteresowanych raportem. Proszę o link i wskazówki.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Kwinto [37.47.225.*]
    Zainteresowany.
    Gdzie jest do pobrania?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~netto [83.20.217.*]
    Gdzie znajdę ten raport?
    Do kogo należy się zgłosić?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~zainteresowany [185.237.22.*]
    Pan Yanosik - Biznesu pewnie powie Wam to, co jest oficjalne - dane lokalizacyjne czy coockies. Na Bankierze nie szukałbym wiarygodnych publikacji o spółkach.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~TeDe [31.61.244.*]
    Czy to kolejka prowokacja tych oszustów z Yanosik/autoplac?
    Jeśli jest raport rzetelnie opisujący sposób sprzedawania danych przekazanych przez klientów to proszę o dostęp.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~misiek [91.94.80.*]
    Dnia 2025-08-27 o godz. 22:51 ~TeDe napisał(a):
    > Czy to kolejka prowokacja tych oszustów z Yanosik/autoplac?
    > > Jeśli jest raport rzetelnie opisujący sposób sprzedawania danych przekazanych przez klientów to proszę o dostęp.

Proszę o wskazówki dostępu do raportu. Kiedy to będzie i gdzie? Czy ktoś ma link?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~speed [85.221.238.*]
    Dnia 2025-08-31 o godz. 19:07 ~misiek napisał(a):
    > Dnia 2025-08-27 o godz. 22:51 ~TeDe napisał(a):
    > > Czy to kolejka prowokacja tych oszustów z Yanosik/autoplac?
    > > > Jeśli jest raport rzetelnie opisujący sposób sprzedawania danych przekazanych przez klientów to proszę o dostęp.
    >
    > Proszę o wskazówki dostępu do raportu. Kiedy to będzie i gdzie? Czy ktoś ma link?

Gdzie jest raport do przejrzenia?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~novy [37.47.138.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 10:18 ~speed napisał(a):
    > Dnia 2025-08-31 o godz. 19:07 ~misiek napisał(a):
    > > Dnia 2025-08-27 o godz. 22:51 ~TeDe napisał(a):
    > > > Czy to kolejka prowokacja tych oszustów z Yanosik/autoplac?
    > > > > Jeśli jest raport rzetelnie opisujący sposób sprzedawania danych przekazanych przez klientów to proszę o dostęp.
    > >
    > > Proszę o wskazówki dostępu do raportu. Kiedy to będzie i gdzie? Czy ktoś ma link?
    >
    > Gdzie jest raport do przejrzenia?

Chyba mają generalnie bałagan w informacjach na stronie z raportami jeśli chodzi o daty.
    Na ich stronie pisze, że raport za II kwartał 2025 będzie publikowany 20.08.2025 ale nie opublikowali. Jest też informacja że półroczny powinien byc 26.09.2025. (https://neptis.pl/relacje-inwestorskie/kalendarium-inwestora/datypublikacjiraportowokresowych)
    Znalazłem na stronie gpw raport o zmianie terminów publikacji raportów gdzie pisze, że "termin publikacji raportu półrocznego za I półrocze 2025 roku został wyznaczony na dzień 2 września 2025 roku" 
    Niestety na ich stronie nie udostępnili tego więc wystarczy czekać do jutra. Ciekawe co z tymi raportami że zrobili zmiany i nie dali takiej wiadomości na swojej stronie - https://neptis.pl/relacje-inwestorskie/raporty/raporty-biezace/raporty-espi
    Coś jest na rzeczy?

• Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Wadim [83.20.215.*]
    Chyba nie chodziło o raport z wynikami ale raport o tym, że wykorzystują dane z yanosik - nie jestem pewien ale ja tak rozumiem.
    Też czekam na informacje bo od dawna mi się wydaje, że moje dane przekazują żebym więcej reklam dostawał.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~shark [83.20.215.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 19:36 ~Wadim napisał(a):
    > Chyba nie chodziło o raport z wynikami ale raport o tym, że wykorzystują dane z yanosik - nie jestem pewien ale ja tak rozumiem.
    > > Też czekam na informacje bo od dawna mi się wydaje, że moje dane przekazują żebym więcej reklam dostawał.

Dziś publikują raport z wynikami. Może będzie więcej informacji do analizy na bazie źródeł przychodu.
    Swoją drogą ciekawy jestem tych połaczeń między firmami bo kiedyś juz była informacja że urządzenie do lokalizacji bagażu, zwierząt itd współpracuje z yanosikiem i przekazuje mu dane. Chętnie zapoznam się z informacjami jak to działa.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~shark [83.20.215.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 07:30 ~shark napisał(a):
    > Dnia 2025-09-01 o godz. 19:36 ~Wadim napisał(a):
    > > Chyba nie chodziło o raport z wynikami ale raport o tym, że wykorzystują dane z yanosik - nie jestem pewien ale ja tak rozumiem.
    > > > Też czekam na informacje bo od dawna mi się wydaje, że moje dane przekazują żebym więcej reklam dostawał.
    >
    > Dziś publikują raport z wynikami. Może będzie więcej informacji do analizy na bazie źródeł przychodu.
    > Swoją drogą ciekawy jestem tych połaczeń między firmami bo kiedyś juz była informacja że urządzenie do lokalizacji bagażu, zwierząt itd współpracuje z yanosikiem i przekazuje mu dane. Chętnie zapoznam się z informacjami jak to działa.

odszukałem te informacje
    https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/masz-yanosika-wiesz-ze-jestes-czescia-sieci-sensorow-lokalizatorow-bluetooth/
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~mandacik [37.47.233.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 07:32 ~shark napisał(a):
    > Dnia 2025-09-02 o godz. 07:30 ~shark napisał(a):
    > > Dnia 2025-09-01 o godz. 19:36 ~Wadim napisał(a):
    > > > Chyba nie chodziło o raport z wynikami ale raport o tym, że wykorzystują dane z yanosik - nie jestem pewien ale ja tak rozumiem.
    > > > > Też czekam na informacje bo od dawna mi się wydaje, że moje dane przekazują żebym więcej reklam dostawał.
    > >
    > > Dziś publikują raport z wynikami. Może będzie więcej informacji do analizy na bazie źródeł przychodu.
    > > Swoją drogą ciekawy jestem tych połaczeń między firmami bo kiedyś juz była informacja że urządzenie do lokalizacji bagażu, zwierząt itd współpracuje z yanosikiem i przekazuje mu dane. Chętnie zapoznam się z informacjami jak to działa.
    >
    > odszukałem te informacje
    > https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/masz-yanosika-wiesz-ze-jestes-czescia-sieci-sensorow-lokalizatorow-bluetooth/

Co z tym raportem? Co tam jest?
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~inwestor [37.47.238.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 12:54 ~mandacik napisał(a):
    > Dnia 2025-09-02 o godz. 07:32 ~shark napisał(a):
    > > Dnia 2025-09-02 o godz. 07:30 ~shark napisał(a):
    > > > Dnia 2025-09-01 o godz. 19:36 ~Wadim napisał(a):
    > > > > Chyba nie chodziło o raport z wynikami ale raport o tym, że wykorzystują dane z yanosik - nie jestem pewien ale ja tak rozumiem.
    > > > > > Też czekam na informacje bo od dawna mi się wydaje, że moje dane przekazują żebym więcej reklam dostawał.
    > > >
    > > > Dziś publikują raport z wynikami. Może będzie więcej informacji do analizy na bazie źródeł przychodu.
    > > > Swoją drogą ciekawy jestem tych połaczeń między firmami bo kiedyś juz była informacja że urządzenie do lokalizacji bagażu, zwierząt itd współpracuje z yanosikiem i przekazuje mu dane. Chętnie zapoznam się z informacjami jak to działa.
    > >
    > > odszukałem te informacje
    > > https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/masz-yanosika-wiesz-ze-jestes-czescia-sieci-sensorow-lokalizatorow-bluetooth/
    >
    > Co z tym raportem? Co tam jest?

Jedyny raport jaki dziś puścili to o rezygnacji członka rady nadzorczej.
    P. Szulkiewicz zrezygnował a P. Szulkiewicz powołano - kimkolwiek państwo Szulkiewicz są.
    Zapowiadanych wyników ciągle brak. Innych raportów też brak. Ogólnie rzecz biorąc kółko wzajemnej adoracji.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Fix [37.47.241.*]
    Wstrzymywali do północy publikacje. Ciekawe dlaczego? Płynność na walorze żadna. Wczoraj przed publikacją wyników właściciela zmieniło 64 akcji. (śmiech)
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Kret [37.47.139.*]
    Dnia 2025-09-03 o godz. 08:11 ~Fix napisał(a):
    > Wstrzymywali do północy publikacje. Ciekawe dlaczego? Płynność na walorze żadna. Wczoraj przed publikacją wyników właściciela zmieniło 64 akcji. (śmiech)

Raport jest. Cena w dół. Papier się nie kręci.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Yunak [37.47.207.*]
    co z tym raportem o danych? Czytałem raport neptisa za 1 półrocze i znalazłem informacje że sprzedają usługi reklamowe (4 mln) i jest pozycja sprzedaż danych (1,4 mln), która rosnie.
    Prezes otwarcie pisze, że sprzedają dane - domyślam się że pochodzące od nas uzytkowników. chętnie sie dowiem jakimi danymi handlują. Moze powinni płacić za jezdzenie na yanosiku? ;-)

• Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~sawoj [37.47.241.*]
    Sprzedałem dziś parę akcji. Usuwam janosika. Trzeba uciekać.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~ZIBI [37.47.180.*]
    Ale dlaczego trzeba niby uciekać? Coś jest nie tak z raportem? O który raport chodzi? Gdzie go można przeczytać? Proszę o dane.
    Dziękuję
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~keto [37.47.204.*]
    Dnia 2025-09-05 o godz. 08:46 ~ZIBI napisał(a):
    > Ale dlaczego trzeba niby uciekać? Coś jest nie tak z raportem? O który raport chodzi? Gdzie go można przeczytać? Proszę o dane.
    > > Dziękuję

Akcje rosną choć ostatnio czytam o jakims tajemnym raporcie. To jakis nowy "zabieg" Yanosik żeby podbic zainteresowanie przed zapowiadanym splitem? Na to wygląda ta drama.
  • Re: JUŻ WKRÓTCE publikacja: Janosik biznesu Autor: ~Chairman [37.47.180.*]
    Ktoś wie gdzie ten raport jest? Proszę o instrukcje dostępu.
[x]
NEPTIS 1,45% 140,00 2025-09-05 16:48:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.