Ewidentnie celowo zanizają kurs, zeby się obkupić. Do 2035 roku kontrakty inwestycje przejecia i mega zyski. Do Mikolaja 100 zl a dopiero potem się zacznie nowe otwarcie. Ja jestem od debiutu i dokupuje. Fundusz PZU wie co robi. Spółka na lata, a przynajmniej na najbliższą dekadę. Niedowiarków zapraszam do dyskusji w grudniu br. Pozdrawiam cierpliwych.
Co Ty wyrabiasz, teraz to już nie uda się tanio kupić = wszyscy się rzucą i będzie po ptakach. Chyba, że zapakowałeś się na ful. Ja jeszcze nie - więc proszę ciszej w tym temacie.
Zeus napisał, cyt. "kogo to obchodzi teraz - pińcet papiera kupiłem tanio, sprzedałem bez straty i zarobku - szkoda uwagi na tego śmieucia - bywaj i zabawiaj sie z leszczami - trolowac trzeba miec z kim póki co świeża firma to i zero uwagi. bez odbioru" Zeus, żeś sprzedał, to widać, bo marnie trolujesz. Od Twojego w/w wpisu z lipca ten określany przez Ciebie " śmieć" wzrósł 12 % Troluj, bo dobrze Ci idzie.
Też chciałbym kupić jak wieszczyli trole że będzie po 20. A tak na poważnie, teraz ta cena to promocja. Do 2035 to Zeus będzie miał rację, ale nie do spółki, a co do ceny z 2025 = śmieciowa była.
To tylko chwilowa korekta = okazja do kupna. Ja kupilem powyzej 45 ale nie zamierzam sprzedac nawet jak jeszcze spadnie, moge potrzymac nawet i 10 lat. To jest moj horyzont inwestycyjny na tej spółce.