• Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~Xnxx [77.222.253.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pojechal-na-walne-11-bit-studios-i-niczego-sie-nie-dowiedzial-Trauma-po-P8-trwa-i-bulwersuje-akcjonariuszy-8988100.html

Jak ja się cieszę, że w czas sprzedałem
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~mer [195.168.28.*]
    Shorty maja problem ze zbijaniem dalszej ceny, dlatego pojawily sie artykuly. To znaczy ze zbliza sie koniec zbijania i niedlugo bedziemy wzrastac.
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: barteq87 [37.225.15.*]
    Niestety, ale ta sprawa będzie się ciągnęła za 11 bit przez długi czas bo absolutnie zarząd i rada nadzorcza są umoczeni w niej po same jaja, więc tak naprawdę musieli by wyciągnąć konsekwencje wobec siebie. Prezes jest narcystycznym ignorantem z wielkim ego, który nie potrafi poprowadzić prostej konferencji inwestorskiej i czytać z kartki tak aby zainteresować słuchaczy i przyciągnąć ich do swoich produktów. Relacje inwestorskie szorują po dnie, jak zapytałem na ich forum kiedy udostępnią wyniki sprzedaży po premierzy The Alters to odpowiedzieli, że nie mają tego w zwyczaju, po czym udostępnili dane jak kurs leciał mocno w dół. Firma ma potencjał dzięki ludziom, którzy tworzą tam gry bo mają doświadczenie po Frostpunku i TWOM, ale ile z tego zostało to nie wiem. Death Howl i Moonlighter 2 dają jakąś nadzieje, ale żeby pomogły akcjom 11 bit musiałby się zdarzyć praktycznie cud sprzedażowy. Na koniec wisienka na torcie, którą jest przyznane przez Zarząd rekordowych premii dla siebie w momencie, gdy przyczynili się do zjazdu kursu akcji prawie o 80% :)
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~123 [185.212.67.*]
    Dnia 2025-08-04 o godz. 07:38 ~Xnxx napisał(a):
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pojechal-na-walne-11-bit-studios-i-niczego-sie-nie-dowiedzial-Trauma-po-P8-trwa-i-bulwersuje-akcjonariuszy-8988100.html
    > >
    > > Jak ja się cieszę, że w czas sprzedałem

na zlecenie odkopany stary temat czyli jest coraz większa presja grubego aby odebrać papier ,a ty shorcie W CZAS zgrzytaj zębami :))
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~mer [195.168.28.*]
    Dokladnie sie zgadzma. To jest czas na zakupy 11bit, bo to zaraz wystrzeli
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~all [94.254.128.*]
    jeden sprzedał akcje, ale od rana pierwsze co robi to sprawdza i wrzuca newsa o 11Bit, drugi barteq87 nawet nie ukrywa, że sprzedał i chce odkupić taniej, ale będzie pisał elaboraty jak to jest źle, panowie wyluzujcie i pozwólcie innym akumulować bezwartościowe akcje, artykuł na pierwszej stronie z odgrzewanym kotletem tak jak koledzy wcześniej pisali to akt desperacji
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Dokładnie, shortom brakuje pary to się spłakały w internecie, a wwszystko na temat P8 już zostało powiedziane.
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~Xnxx [37.30.52.*]
    Ziomuś podałem link bo mi się w newsfeedzie w przeglądarce wyświetlił i kiedyś byłem załadowany ta spółką i się nią interesowałem
    Już nie dopisuj sobie bajek
  • Re: Jest artukul na bankier że o 11b Autor: ~Gracz [83.28.144.*]
    Dziękujemy za promocję (do 210 to nadal dla mnie promocja). Będę dobierał. Pozdrawiam Akcjonariuszy.
[x]
11BIT -0,59% 183,90 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.