• KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.151.19.*]
    https://krz.ms.gov.pl/#!/application/KRZPortalPUB/1.9/KrzRejPubGui.SzczegolyPostepowania?params=JTdCJTIyaWQlMjIlM0ElMjJjMTY5MWU5ZS0zMjIyLTQ0YTUtYWQ2YS01NzVjYWU5ZDk4ZmQlMjIlN0Q%253D&seq=1
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.74.*]
    Sędzia zaj robota. Nie chce zwołać głosowania
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.74.*]
    Kiedy oni to głosowanie zrobią. W grudniu popołudniu?
  • Re: KRZ Autor: ~Pytam [37.47.239.*]
    Autor: ~Wyjaśniam [46.112.94.*] 2025-04-22 12:47
    Opublikowano przy kursie:  1,16 zł , zmiana od tamtej pory: -32,41%
    Śmiejecie się z Difihuho

Ale to on ma rację a nie wy. A wygrywa ten kto na podstawie dostępnych informacji jest w stanie trafnie prognozować przyszłość. Tyle w temacie

No i co Żenujący wyjaśnisz ??? :-)))))))
  • Re: KRZ Autor: ~Ciemnogród [31.61.161.*]
    To są ludzie którzy nie przyznają się do błędu. Bo moja racja jest najmojsza. A jak mu zwrócisz uwagę to obrażony kontratakuje.
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.100.*]
    Pytam a Ty już wiesz ze zakończenia restrukturyzacji nie będzie i że fixnip nie zostanie sprzedane? Ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
  • Re: KRZ Autor: ~Pytam [37.225.4.*]
    W zakresie "śmiania się" jesteś najlepszy :-))))

Ale tylko w tym :-)))))))))
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.78.*]
    Cwaniakujesz, zgrywasz ynteligenta a prawda taka ze miesiąc, gora dwa i znikniesz.
  • Re: KRZ Autor: ~Ciemnogród [5.184.69.*]
    I znowu to samo panie januar. Ktoś ma rację a Ty odwracasz kota ogonem. Napisz. Przepraszam że wprowadziłem ludzi w błąd moją wypowiedzią. Każdy może zniknąć kiedy chcę. Dlaczego tak sie nie czepiasz swojego guru który dawno temu zrobił Cię w balona. Prawda boli najbardziej. Ale przywyknij jeżeli nie zmienisz swojego podejścia.
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.78.*]
    Ale o czym Ty bredzisz foliarzu.. jaki guru? Sprawa się przeciąga tylko ze względu na opieszałość sądu. A Ty tworzysz jakieś foliarskie teorie jak Giertych o sfałszowanych wyborach przez opozycję. Ciemnogród...
  • Re: KRZ Autor: ~Ciemnogród [31.60.23.*]
    Ty wiesz jaki guru i nie graj teraz w głupi i głupszy. Pisałeś wszystkim że on ma rację. Teraz nagle zmieniłeś zdanie ale co było wczesniej juz zapomniałeś. To nie było tak dawno. Nie są to teorie spiskowe tylko fakty które wypisywaleś na forum. Ja Ci nie muszę przypominać bo dobrze wiesz o co chodzi. Mozesz robic głupa z innych ale nie ze mnie. Znowu się unosisz jak prawde ktoś powie. Jak nikt nie klepie po placach to źle. Wyluzuj chłopie...
  • Re: KRZ Autor: ~Wyjaśniam [46.112.98.*]
    Ehh... klepna układ, sprzedadza fixnip i Difihujo finalnie będzie miał rację. O to Ci chodzi?..

Gdyby sądy szybciej działały nie byłoby Twojego stekania na forum. Ale mamy to co mamy.
  • Re: KRZ Autor: ~difihuho [188.146.62.*]
    Panowie karty do glosowania wydane czekamy na zwrot z zaznaczonym ,,tak"
[x]
ADIUVO 2,01% 0,71 2025-09-24 16:44:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.