Ah ten co podaje że oceny są wyższe to naganiacz. A ten co wróży tutaj z fusów to ten co ratuje innych przed stratą. Mistrz świata. Nie jest to już dobra pora na zmianę nicka? Czy po następnym weekendzie?
Ja tam do zarządu nic nie mam, zrobili na swoje warunki dobra gierkę, da firmie zarobić. Natomiast naganianie przez tutejszą spoldzielnie, że to super hit i będzie wystrzał do nieba - to już inna para kaloszy (:
Jedziesz cały czas po Spółce, tu już każdy normalny ciebie prześwietlił. dużo już nie ugrasz na spadku akcji, a jak spadnie ja kupie i na pewno nie sprzedam tobie
A co do ocen to jak się przyjrzysz to pozytywów jest ostatnio wiecej, negatywy wystawiaja osoby ktore najcześciej nie zagrały choćby godziny w grę. Pozytywne oceny sa rozbudowane z opisem mechaniki jazdy, muzyki, grafiki i fabuły i co najważniejsze gro osób czuje ten japoński klimat i serce które Zespół GIF niewątpliwie włożył w ten projekt.
Oceniam pozytywnie a jedziesz po gif od początku tego posta. Gif jako mały zespół musiał wydać ten projekt na pc w stanie jaki mieli. Ile oni mają qa tam 5 osób? Więc zrobili super rzecz wypuścili półprodukt I zrobili sobie community czytaj ludzi co im z własnej woli doradzają i dają pomysły. I tak prezes sobie wytworzy świetny produkt na konsole który teraz testują mu ludzie na pc. Majstersztyk.
Nie, ja oceniam aktualny stan tego produktu i śmieje się z "inwestorów" , którzy kupowali po premierze (: naturalnym było, że będzie tutaj szereg problemów a kurs poleci na głębokie dno. Zgadzam się z toba, ze te problemy zostaną rozwiązane w ciągu kilku miesięcy. Na konsole nie wyjdzie idealny produkt, bo pojawia się nowe problemy związane z portowaniem (: w każdym bądź razie czas zakupów się zbliża , ale to jeszcze nie ten czas (: