• Normalnie jestem ciekaw Autor: ~Bartek [91.150.205.*]
    Normalnie nigdy nie grałem pod premierę,nie wiem jak obliczyć cz itd.poprostu kupiłem akcje i zobaczymy czy zarobię,czy będzie nowe ath i jaka będzie cena akcji za rok.Narazie spada,jako że nie jestem do tego przyzwyczajony bardzo mnie to boli że dziennie jesteśmy coraz niżej
  • Re: Normalnie jestem ciekaw Autor: ~ZYX [37.31.14.*]
    Tak dla rozładowania Twoich emocji włącz sobie Stooq i wyświetl 2 letni wykres kursu .
    Widać wyraźnie że na razie nic strasznego się nie dzieje.
    Zobaczymy niedługo sprawozdanie finansowe i prawdopodobnie będzie lepsze od poprzedniego ,cudów nikt nie oczekuje ,
    ale to może być impuls do dalszego wzrostu.
  • Re: Normalnie jestem ciekaw Autor: ~hugo [83.8.22.*]
    Cierpliwość to podstawa i czysta głowa, niema co panikować prędzej czy później zarobisz tutaj tylko czekać a jak spada to dokupić i czekać dalej bliżej premiery.
  • Re: Normalnie jestem ciekaw Autor: ~Bartek [91.150.205.*]
    No właśnie,ale jak było dalej to kurs fajnie sobie rosnąl,a teraz im bliżej tym niżej i szortów mniej,trochę to skomplikowane
  • Re: Normalnie jestem ciekaw Autor: ~hugo [83.8.22.*]
    Aby rosło musi być korekta i to normalne, zobacz sobie że w piątek wszystko praktycznie spadło w ty m WIG20 który ma wpływ na kurs akcji cd projekt. Tutaj kierunek tylko długoterminowy i dopóki nie będzie jakieś informacji bądź kolejnego trailera to kurs pewnie będzie skakał.
  • Re: Normalnie jestem ciekaw Autor: ~Bartek [91.150.205.*]
    Skoro tak mówisz,to chyba uda się coś zarobić wystarczy poczekać rok i może 350zl zobaczy się realnie
[x]
CDPROJEKT 0,20% 255,00 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.