Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a): > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a): > > Na kontaktach terminowych na miedź! > > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie!
Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI!
Dnia 2025-08-02 o godz. 23:30 ~SHORT-LONG napisał(a): > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a): > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a): > > > Na kontaktach terminowych na miedź! > > > > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie! > > Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak > będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI!
Sądzę że tym wpisem dodałem otuchy martwiącym się posiadaczom akcji KGHMa!
W Chile na wskutek silnych wstrząsów sejsmicznych rząd zawiesił wszelką działalność w największej głębinowej kopalni miedzi na świecie El Teniente która rocznie produkowała 356 tyś ton miedźi. Więcej na mining. com.
Dnia 2025-08-03 o godz. 22:48 ~SHORT-LONG napisał(a): > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:30 ~SHORT-LONG napisał(a): > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a): > > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a): > > > > Na kontaktach terminowych na miedź! > > > > > > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie! > > > > Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak > > będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI! > > Sądzę że tym wpisem dodałem otuchy martwiącym się posiadaczom akcji KGHMa!
Nadal twierdzę że jesteśmy na początku nowej fali wzrostowej na kontraktach terminowych na miedź, notowanych w Londynie, ale we Wtorek może być korekta dzisiejszego wzrostu, co powinno przełożyć się na stosunkowo niewielki spadek ceny KGHMa i kontraktów FKGHU25 i ten spadek, jeśli będzie, wykorzystam na zajęcie pozycji LONG na kontraktach stawiając sensownego /bezpiecznego STOP-LOSSA/ dla zajętych pozycji LONG!
Dnia 2025-08-04 o godz. 21:43 ~SHORT-LONG napisał(a):
> Nadal twierdzę że jesteśmy na początku nowej fali wzrostowej na kontraktach terminowych na miedź, notowanych > w Londynie, ale we Wtorek może być korekta dzisiejszego wzrostu, co powinno przełożyć się na stosunkowo > niewielki spadek ceny KGHMa i kontraktów FKGHU25 i ten spadek, jeśli będzie, wykorzystam na zajęcie pozycji > LONG na kontraktach stawiając sensownego /bezpiecznego STOP-LOSSA/ dla zajętych pozycji LONG!
Niestety to co miało być nową falą wzrostową na kontraktach na miedź będzie prawdopodobnie tylko korektą w nowej sekwencji spodkowej. Brakuje potwierdzenia czyli przełamania wsparcia na poziomie 9580 - 9590 USD/Tona, a ja nie zająłem pozycji LONG czekając na potwierdzenie tworzącego się wzrostu i się nie doczekałem, tak sądzę, dlatego zmieniłem zdanie i w Czwartek /07,08,25/ będę od początku sesji ubierał się z powrotem w kontrakty po stronie SHORT!
Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a): > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha
Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, ajutrzejsze notowania wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź!
Dnia 2025-08-06 o godz. 23:03 ~SHORT napisał(a): > Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a): > > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha > > Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, a jutrzejsze notowania > wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź!
>>> hmm nie za bardzo rozumiem o czym piszesz bo nie mam mnie w tym wątku :)
Dnia 2025-08-06 o godz. 23:14 ~di_ napisał(a): > Dnia 2025-08-06 o godz. 23:03 ~SHORT napisał(a): > > Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a): > > > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha > > > > Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, a jutrzejsze notowania > > wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź! > > >>> hmm nie za bardzo rozumiem o czym piszesz bo nie mam mnie w tym wątku :)
Po jutrzejszych notowaniach kontraktów na giełdzie w Londynie będziesz wiedział jak rozwija się sytuacja!