• Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~SHORT-LONG [178.42.154.*]
    Na kontaktach terminowych na miedź!
  • Re: Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~SHORT-LONG [178.42.154.*]
    Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > Na kontaktach terminowych na miedź!

Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie!
  • Re: Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~SHORT-LONG [178.42.154.*]
    Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > Na kontaktach terminowych na miedź!
    >
    > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie!

Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak
    będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI!
  • Re: Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~SHORT-LONG [178.42.238.*]
    Dnia 2025-08-02 o godz. 23:30 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > > Na kontaktach terminowych na miedź!
    > >
    > > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie!
    >
    > Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak
    > będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI!

Sądzę że tym wpisem dodałem otuchy martwiącym się posiadaczom akcji KGHMa!
  • Re: Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~Wz [31.0.52.*]
    W Chile na wskutek silnych wstrząsów sejsmicznych rząd zawiesił wszelką działalność w największej głębinowej kopalni miedzi na świecie El Teniente która rocznie produkowała 356 tyś ton miedźi. Więcej na mining. com.
  • Re: Od Poniedziałku koniec spadków! Autor: ~SHORT-LONG [178.42.98.*]
    Dnia 2025-08-03 o godz. 22:48 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:30 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:16 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > > Dnia 2025-08-02 o godz. 23:09 ~SHORT-LONG napisał(a):
    > > > > Na kontaktach terminowych na miedź!
    > > >
    > > > Tak podpowiada układ fal na wykresie kontraktów terminowych na giełdzie metali w Londynie!
    > >
    > > Zmienię zdanie jeżeli nie zostanie obronione wsparcie poziomu 9580 -9590 USD/Tona, ale sądzę że jednak
    > > będzie obronione i zaczną się wzrosty dlatego zamieniam swoje jak dotąd bardzo zyskowne SHORTY na LONGI!
    >
    > Sądzę że tym wpisem dodałem otuchy martwiącym się posiadaczom akcji KGHMa!

Nadal twierdzę że jesteśmy na początku nowej fali wzrostowej na kontraktach terminowych na miedź, notowanych
    w Londynie, ale we Wtorek może być korekta dzisiejszego wzrostu, co powinno przełożyć się na stosunkowo
    niewielki spadek ceny KGHMa i kontraktów FKGHU25 i ten spadek, jeśli będzie, wykorzystam na zajęcie pozycji
    LONG na kontraktach stawiając sensownego /bezpiecznego STOP-LOSSA/ dla zajętych pozycji LONG!
  • Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~SHORT [178.42.158.*]
    Dnia 2025-08-04 o godz. 21:43 ~SHORT-LONG napisał(a):

> Nadal twierdzę że jesteśmy na początku nowej fali wzrostowej na kontraktach terminowych na miedź, notowanych
    > w Londynie, ale we Wtorek może być korekta dzisiejszego wzrostu, co powinno przełożyć się na stosunkowo
    > niewielki spadek ceny KGHMa i kontraktów FKGHU25 i ten spadek, jeśli będzie, wykorzystam na zajęcie pozycji
    > LONG na kontraktach stawiając sensownego /bezpiecznego STOP-LOSSA/ dla zajętych pozycji LONG!

Niestety to co miało być nową falą wzrostową na kontraktach na miedź będzie prawdopodobnie tylko korektą w nowej
    sekwencji spodkowej. Brakuje potwierdzenia czyli przełamania wsparcia na poziomie 9580 - 9590 USD/Tona, a ja nie
    zająłem pozycji LONG czekając na potwierdzenie tworzącego się wzrostu i się nie doczekałem, tak sądzę, dlatego
    zmieniłem zdanie i w Czwartek /07,08,25/ będę od początku sesji ubierał się z powrotem w kontrakty po stronie SHORT!

• Re: Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha
  • Re: Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~SHORT [178.42.158.*]
    Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a):
    > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha

Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, a jutrzejsze notowania
    wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź!
  • Re: Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~di_ [93.44.193.*]
    Dnia 2025-08-06 o godz. 23:03 ~SHORT napisał(a):
    > Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a):
    > > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha
    >
    > Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, a jutrzejsze notowania
    > wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź!

>>> hmm nie za bardzo rozumiem o czym piszesz bo nie mam mnie w tym wątku :)
  • Re: Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~SHORT [178.42.158.*]
    Dnia 2025-08-06 o godz. 23:14 ~di_ napisał(a):
    > Dnia 2025-08-06 o godz. 23:03 ~SHORT napisał(a):
    > > Dnia 2025-08-06 o godz. 22:55 ~Rerefasola napisał(a):
    > > > Pogubiłeś sie w tym, co niby grasz. Tak to jest z kontem demo. YnwestorN i di moze ci uwierzą. Buhahahaha
    > >
    > > Nick pasuje do twojego intelektu, bo nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem, a jutrzejsze notowania
    > > wyjaśnią ci o co chodzi z tymi kontraktami na miedź!
    >
    > >>> hmm nie za bardzo rozumiem o czym piszesz bo nie mam mnie w tym wątku :)

Po jutrzejszych notowaniach kontraktów na giełdzie w Londynie będziesz wiedział jak rozwija się sytuacja!
  • Re: Zła wiadomość dla posiadaczy akcji KGHMa! Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Bidoku short, co to mielismy dzisiaj zobaczyć, niedorozwoju forumowy? Objaśnij nam. I napisz ile w plecy jestes, mundralo :-)
    Jedyne, czego nie zająłeś, to miejsca w pasie na jutrzejszy kurs z wypierdowa do wygwizdowa, short goofno wort. Buhahahaha
    W pksie nie pasie
[x]
KGHM 0,26% 152,00 2025-09-26 17:02:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.