Raczej nie ma takiej szansy.
Wszystko jest w cenie. Tiger, produkcja zapowiedziana. Jeżeli ją jeszcze 5 razy potwierdzą, to może drgnie kursem ale czy aż do 1 zł? Wątpię.
W mojej ocenie oni będą chcieli ściągnąć tę spółkę z giełdy. FF było 94%, ściągnięcie z GPW wydawało się niemożliwe. Ale wystarczyła jedna emisja dla COpera i druga emisja dla Tigera i już mamy FF 65% Wystarczy jeszcze jedna emisja dla "kogoś" i FF będzie poniżej 50% i główni akcjonariusze spokojnie ściągną sobie spółeczkę z GPW. A niekorzystne jest, żeby ściągali ją drogo, korzystne, żeby ściągnęli tanio. Więc... warto korzystać póki kurs jeszcze rośnie. Czy dojedzie do 1? wydaje mi się, że nie - ale wszystko możliwe.
1 zł jeszcze długo nie zobaczymy, jakieś drobne ruch może, tutaj jak kolega wyżej napisał idzie o długoterminowe zakupy jak najtaniej się da. Szkopuł w tym, że już nie bardzo chcą sprzedawać i trzeba trochę poszarpać kursem. Wystraszenie z palcem na spuście puszczają małe pakieciki i tak można trochę zebrać. Maszynka robi swoje, jak zbyt nisko spadnie kurs to inni papier podkupią, a nie o to idzie. Jest spoko, można trochę dokupić bez przepłacania. Taka spółka pójdzie w górę jak pokaże dobry wynik kwartalny. Czy infa są w cenie? Każdy niech sam na to sobie odpowie. Trend boczny się jeszcze trochę utrzyma, czy na pewno? Nie wiem, ale chcę :)
A moim zdaniem zobaczymy i to szybko. Średnia kursu z 2 lat tak naprawdę jest niewiele wyżej niż bylo widmo upadłości. Wg mnie już teraz będziemy mieli większe ruchy czyli skosie na 70 gr , a 1 zl bedzie nadzór szybko, zobaczycie. Pójdzie ISO, umowa na Niemcy i mamy 1 zl.