niby 23 sztuki komentarzy ale patrząc na ogół z wydanych w ciągu 7 dniu gier Besiege mocna 2 pozycja https://queststoredb.com/charts/?period_days=30&pricing=paid&release_days=7
ba nawet z gier wydanych w ciągu 30 dni w dziennym i tygodniowym 2 pozycja.
Wy serio myślicie że to Besiege to jakiś wyczekiwany tytuł? To forum to jest zlepek nieudaczników… jak nie znawca to zgrywus… zejdźcie na ziemię, CC to nisza co nie da milionów, Besiege to gra z której 3R games ma tylko procent ze sprzedaży i sama gra nie jest czymś nadzwyczajnym, projekty VR-owe są niszą która czy konsolach/PC jest może 1/2% sprzedaży a podniecacie się jak by tu GTA6 wypuszczali, ok portfolio sobie robią, pokazują że potrafią robić gry ale to nie jest spółka która przyniesie 3/4/5zł tym co robi w tej chwili… liczycie na zyski rzędu kilkuset procent wchodząc w momencie kiedy jest 20% wzrostu i płacz… tu mogą być zyski ale za rok, dwa, pięć
To Ty jesteś naiwny jak myslisz,że wszyscy czekają na 3/4/5 zł. Te podbitki, wywalania,zbieranie przez 2 mc I tak w koło to niby robią Marsjanie? Jak ktoś dobrze wyczul co tu jest grane to dawno już wyszło jemu kilkaset % zysku i bawi się dalej.
Ja osobiście zainwestowałem długoterminowo. Gierki wypuszczają fajne, prezes widać ze pasjonat. Według mnie warto trzymać. Jestem bardzo ciekaw Gemini i ich wejścia na rynek PC.
Będzie to samo co teraz, fajna gra , mało błędów bardzo dobra komunikacja itd ale małe studio nie ma szans na zrobienie rewolucji. Fakt jest taki,że raport za III kwartał powinien być dobry w porównaniu z poprzednimi i to skusić powinno kolejnych chętnych na inwestycje w akcje, może jakiś investor itd itd. Kto ma czas ten może kupić i zapomnieć o akcjach, kto ma 57 lat ma czas 5lat + na czekanie?
Racja! Po niedzieli pora spadać z tej śmiesznoty. Jedna gra idzie już dobrze w dół w rankingu, a druga nie ma szans tam nawet trafić. Radzę skończyć słuchać zaklinaczy rzeczywistości tekstami typu: po weekendzie będzie jazda, do końca roku dwie cyfry, za 2 lata będzie jazda w górę. Poza tymi maniakami reszta otwórzcie oczy. Dwie niby głośne premiery, a wszystko w miejscu stoi. Kolejny mocny tekst: byle do info o sprzedaży itp itd i tak w kółko marzenia. Gdzie, z czym ja pytam? Nie widzicie faktów jak CC spada, a Besiege żadnego zainteresowania. Trzeba spadać zanim za kilka sesji nie będzie 0,7.
Dnia 2025-08-02 o godz. 14:32 ~Drwal napisał(a): > Racja! Po niedzieli pora spadać z tej śmiesznoty. Jedna gra idzie już dobrze w dół w rankingu, a druga nie ma szans tam nawet trafić. Radzę skończyć słuchać zaklinaczy rzeczywistości tekstami typu: po weekendzie będzie jazda, do końca roku dwie cyfry, za 2 lata będzie jazda w górę. Poza tymi maniakami reszta otwórzcie oczy. Dwie niby głośne premiery, a wszystko w miejscu stoi. Kolejny mocny tekst: byle do info o sprzedaży itp itd i tak w kółko marzenia. Gdzie, z czym ja pytam? Nie widzicie faktów jak CC spada, a Besiege żadnego zainteresowania. Trzeba spadać zanim za kilka sesji nie będzie 0,7.
Tutaj nie chodzi o zaklinanie rzeczywistości. CC trzyma się od momentu premiery w 50, czasami zbliżając się do 10. To o czymś świadczy. Dostałaś nawet Bestesellera, a Besiege Nowe i Popularne, więc o czymś to świadczy. Jasne VR to konsole czy PC i tutaj raczej nie będzie dwucyfrówki przez wiele lat, ale jak wyniki będą dobre a raczej będą, to do końca sierpnia 2 zł a września 3zł wg. jak najbardziej realne. Ja mam plan prosty, będzie w okolicach dwóch do sierpnia, trzymam. Będzie w okolicach trzech do września zastanowię się czy trzymać dalej czy podziękować.
Płacz i nagony na spadki, jakoś na forum was tu nigdy nie było to z kąd ten płacz i zaskoczenie że to VR? Chyba każdy kto inwestuje w tą spółkę coś o niej poczytał wcześniej i ma własne zdanie. A wy tym piskiem i płaczem nic nie zdziałacie. Mam od 0.27 i dokupuję na spadkach i nie oddam za grosze. I twardzi akcjonarjusze trzymaja.
I o tym właśnie pisałem. Jeśli napiszesz coś co nie jest superlatywą jesteś obrzucany błotem… trudno, mam akcje, nawet sporo i nie sprzedaje tylko pisze na chłodno co o tym można myśleć i jak to wygląda a tutaj stulejarze już płaczą. Tak mam ponad 200% zysku, tak trzymam tu sporo kasy co nie znaczy że mogę niektórych entuzjazm gasić bo to nie CD-project
Dnia 2025-08-02 o godz. 21:48 ~Pozytywny napisał(a): > I o tym właśnie pisałem. Jeśli napiszesz coś co nie jest superlatywą jesteś obrzucany błotem… trudno, mam akcje, nawet sporo i nie sprzedaje tylko pisze na chłodno co o tym można myśleć i jak to wygląda a tutaj stulejarze już płaczą. Tak mam ponad 200% zysku, tak trzymam tu sporo kasy co nie znaczy że mogę niektórych entuzjazm gasić bo to nie CD-project
No to zgasiłeś entuzjazm bezpowrotnie ale z ciebie anonimowy kozak w necie , masz dziewczynę ? pochwal sie jej tym koniecznie napewno jej zaimponujesz z jakim sigmą sie spotyka. :-))