Ja brałem kilka miesięcy temu i dzisiaj właśnie wyszedłem w połowie sesji . . .
Wolę mniej zarobić niż oddać z tego co już ugrałem.
RSI musi się schłodzić . . .
Życzę Ci szczerze abyś i Ty zarobił tyle samo co i ja na tych akcjach. W dłuższym terminie nie jest to niemożliwe, ale w obecnej sytuacji przy tak wysokim RSI, nie widzę takiej możliwości na dalsze tak silne wzrosty i dlatego zdecydowałem się sprzedać, a według niektórych tutaj zrobiłem to za wcześnie. Czas pokaże czy się nie pospieszyłem za bardzo.
Będę teraz obserwował i czekał aż RSI się ostudzi znacząco i może znowu wrócę jak uznam, że jest przestrzeń do dalszych wzrostów . . .
Ten niby pojazd zuluski ma być składaniem z przywożonych już to widzę jak tam kopalnia stoi i już tanie info dali by pozbyć się akcji braci zarząd tylko oni zarobili
No to niech chociaż zrobi tyle, jak widać nawet AI nie ogarnia. Dostał proste pytanie po ile bierze papier i nadal nie potrafi udzielić odpowiedzi na proste pytanie. Za to jak będzie zieleń na papierze, to napisał że brał choć rsi 4h nadal bardzo wysoko, do 20 daleko.
ja nie wchodzę w dyskusje czy jest wiarygodny czy nie, bo nie sledze tego forum tak pilnie xd
tylko tak informuje byście nie ufali w zrzuty posty memy i komentarze bo co chwila na necie widzę jak ktoś sie nacina na fejki
czy to biznesowe, polityczne itd
w obecnej epoce warto podkreślać zdrowa wątpliwość do prezentowanych na każdym kroku
Dnia 2025-08-04 o godz. 15:09 ~glonok napisał(a): > a co Ci da screen? gdzie mamy AI co tworzy realistyczne filmy? gdzie oszuści tworzą perfekcyjnie wyglądające strony bankowe czy aplikacje je udające? > > > > jeżeli chcesz by ktoś udowodnił swoją prawdomówność zrzutem ekranu to jesteś albo bardzo naiwny albo technologicznie 30 lat w plecy
Dnia 2025-08-04 o godz. 22:08 ~glomok napisał(a): > ja nie wchodzę w dyskusje czy jest wiarygodny czy nie, bo nie sledze tego forum tak pilnie xd
----------------------
gdy napisałem, że RSI H4=96 to czy byłem wiarygodny czy nie ? ps. ten dzieciak loluś lata za mną już od dawna po różnych wątkach i chce screeny z mojego życia . . .