• Nagonka Autor: ~pawsta [46.134.69.*]
    Na sprzedaż akcji i chęć zakupienie ich tylko taniej.. 3 tygodnie temu maiło już być 50gr Hieny
  • Re: Nagonka Autor: ~Mlm [37.225.87.*]
    Trzy tygodnie temu miało być 1,5 zł jak difo wypisywał. Kupujcie po sam korek !
  • Re: Nagonka Autor: ~pawsta [46.134.69.*]
    Ja nie pisze o ,,difi" i jego przemyśleniach tylko teraz o waszych nagonach na spadki aby tylko objąć taniej... Czym wyżej bd kurs tym lepiej na dokupienie jak dla mnie.. A wy jak hieny się zachowujecie.. Swoją drogą kiedy bd dopuszczone się okaże
  • Re: Nagonka Autor: ~Mlm [37.225.87.*]
    Ja nie planuje kupić, ale byłem na tej spółce ponad dwa lata, już o tym pisałem, Ragnar i Centurion ograli wszystkich wywalając akcje po lipnym info o memorandum o linii do produkcji amunicji, które potem zmieniono na linie do produkcji drutu. Wyszedłem na plus ale po tych wszystkich obietnicach niesmak pozostaje i będę tu pisał bo takie mam prawo po dwóch latach bycia akcjonariuszem.
  • Re: Nagonka Autor: ~pawsta [46.134.69.*]
    Każdy ma prawo.. Ale patrząc na ciebie i kolegę to pozwoliłem sobie prześledzić dwa lata wstecz i jakoś ciebie brak,nicku i IP twojego.. Pewnie musiałeś zmienić bo była taka potrzeba
  • Re: Nagonka Autor: ~lordnaplet [91.94.25.*]
    Rzezają aż miło popatrzeć :)
[x]
MILISYS 2,39% 0,30 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.