• Leci jak kamień Autor: ~Karolina [31.183.160.*]
    Wyprzedaż od 3 tygodni.
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~alienn [88.156.131.*]
    przy jakiej wartości akcji pociąg odjechał ??
    4 zł ? 5 zł ? a może 6,5 zł ??
    Karolin,,,,,to se ne wrati ;)))
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~Karolina [31.183.160.*]
    Nie odjechał, nie odjechał... 1,94
    Ale obawiam się że se wrati.
  • Re: Leci jak kamień Autor: eldealeros [83.7.22.*]
    Nie wydaje mi się abyś posiadała jakiekolwiek akcje. Każdy twój wpis to treść o charakterze negatywnym dla Taurona. Albo przepowiadasz spadki albo kwestionujesz zasadność wzrostu kursu. Nie zachowuje się w ten sposób ktoś kto posiada akcje danej spółki. Po pierwsze dlatego, że sam sobie takim zachowaniem strzela w kolano a po drugie po co miałby trzymać papiery spółki, w którą nie wierzy.
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~skipper [91.94.123.*]
    Mnie zastanawia slabosc tzw ogrow GPW. W tej chwili rozjezdazja jak ruskie ukraine jak chca . Nikt tego nie broni . Dawac Dywidende bo jakos ta wartosc czarnej czy zielonej perly w kraju nad Wisla krucha Przeszczep GPW slabo sie trzyma w folwarcznym mysleniu Ziemia , beton i zapiecek to podstawa wschodnich cywilizacji . Mi brak argumentow zeby te tezy obalic ale jak wszystkim pasuje to trzeba sie urzadzac jak Kisiel pisal. Tylko niech to napisza wprost zeby nie bylo nieporozumien
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~xx [5.173.200.*]
    Nie baw się w intelektualną analizę. Ten kamień trzeba po prostu dociążyć a później znowu będzie perełką do kupienia za 2,5 złotego.
  • Re: Leci jak kamień Autor: eldealeros [80.49.195.*]
    Dnia 2025-08-04 o godz. 14:09 ~xx napisał(a):
    > Nie baw się w intelektualną analizę. Ten kamień trzeba po prostu dociążyć a później znowu będzie perełką do kupienia za 2,5 złotego.

Wam szorciarzom ten kamień już tak mocno na szyi ciąży, że zablokował wam dopływ krwi do mózgu.
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~Karolina [31.183.153.*]
    Fajnie dzisiaj urosło -1,78% podobnie jak na kilku ostatnich sesjach i co najważniejsze na rosnących obrotach a to świadczy o potężnej akumulacji. Musze powiedzieć że widzę tu jeszcze spory potencjał tych wzrostów.
    Mam nadzieje że pozytywny wpis może nieco odbiegający od rzeczywistości znajdzie uznanie u kolegi eldealeros.
  • Re: Leci jak kamień Autor: eldealeros [80.49.195.*]
    Nie zabiegam tutaj o żadne wyrazy uznania kogokolwiek. Są mi one obojętne.
  • Re: Leci jak kamień Autor: ~Mark [83.4.20.*]
    Po takim wpisie trudno o wyrazy uznania
[x]
TAURONPE -1,93% 9,13 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.