Nie wydaje mi się abyś posiadała jakiekolwiek akcje. Każdy twój wpis to treść o charakterze negatywnym dla Taurona. Albo przepowiadasz spadki albo kwestionujesz zasadność wzrostu kursu. Nie zachowuje się w ten sposób ktoś kto posiada akcje danej spółki. Po pierwsze dlatego, że sam sobie takim zachowaniem strzela w kolano a po drugie po co miałby trzymać papiery spółki, w którą nie wierzy.
Mnie zastanawia slabosc tzw ogrow GPW. W tej chwili rozjezdazja jak ruskie ukraine jak chca . Nikt tego nie broni . Dawac Dywidende bo jakos ta wartosc czarnej czy zielonej perly w kraju nad Wisla krucha Przeszczep GPW slabo sie trzyma w folwarcznym mysleniu Ziemia , beton i zapiecek to podstawa wschodnich cywilizacji . Mi brak argumentow zeby te tezy obalic ale jak wszystkim pasuje to trzeba sie urzadzac jak Kisiel pisal. Tylko niech to napisza wprost zeby nie bylo nieporozumien
Dnia 2025-08-04 o godz. 14:09 ~xx napisał(a): > Nie baw się w intelektualną analizę. Ten kamień trzeba po prostu dociążyć a później znowu będzie perełką do kupienia za 2,5 złotego.
Wam szorciarzom ten kamień już tak mocno na szyi ciąży, że zablokował wam dopływ krwi do mózgu.
Fajnie dzisiaj urosło -1,78% podobnie jak na kilku ostatnich sesjach i co najważniejsze na rosnących obrotach a to świadczy o potężnej akumulacji. Musze powiedzieć że widzę tu jeszcze spory potencjał tych wzrostów. Mam nadzieje że pozytywny wpis może nieco odbiegający od rzeczywistości znajdzie uznanie u kolegi eldealeros.