jak ktoś ma czas to może kupować i sprzedawać jednocześnie - spred jest nawet 5 groszowy, na lokacie tyle nie zarobisz co tu jednocześnie ustawiając się na kupnie i sprzedaży :)
problem że obroty są słabe.... zalecam ostrożność w sprzedaży na tym poziomie, kluczowe info przed nami i sądzę że zanim padnie to handel bedzie dużo powyżej obecnego poziomu.
Po takich wzrostach będzie korekta głęboka. Jak wszyscy już kupili to kto teraz będzie kupował? Nie ma zbytnio nagonki na spadki nawet. Ja nie jestem zbytnim optymistą jeśli chodzi o najbliższe tygodnie. Z tych poziomów się ruszy dopiero jak chińczyk obejmie akcje moim zdaniem. Ale jak będzie czas pokaże.
~Karol odpowiada ~Ryszard2025-07-31 08:39IP 5.173.214.*
Ponad 100% zarobiłem tu w krótkim czasie. Wczoraj wszystko poszło między 1,22 a 1,26. Wszedłem w Novine i zobaczymy czy tam kolejne 100% szybko się zrobi. Tam są fundamenty na 100% i wiecej a cena już tak nisko że nie spadnie. Optymalna była by dla mnie teraz korekta tu na 2 tygodnie. Ale może być już tu rożnie. Wolę nie ryzykować i iść na pewniaka. A pisałem kupować po 1zł we wtorek to nie chcieli. A wczoraj jak młode pelikany łykali po 1,25zl i więcej.
Wykres pokazuje wybicie i jak będziecie liczyć każdy grosz i kalkulować korekty to nie widzę przyszłości dla Was tutaj. Ta spółka dopiero powstała i to są początki. Teraz sprzedawać to amator tak zrobi. Tutaj będzie to wyciągnięcia bardzo dużo jak pójdzie na 50 zł