Dnia 2025-08-01 o godz. 12:58 ~Bat napisał(a): > Odkąd zniknął w knf kurs spadł już 10%. W tym tempie 11.80 już w sierpniu będzie, dobrze że wyszedłem ze śmiecia
Wszystkie wsparcia i średnie połamane na dużym wolumenie, do końca sierpnia 11,8 do końca października nowe minima, po nowym roku 5 pln. Grubasy znali już wyniki wcześniej,
A jak bendzie po 5 PLN to blakrok co zrobi ? Bo pisali ze oni dużo akcji kupili i dużo piniendzy tutaj potracom. To po co tak drogo kupował jak można po 5 PLN kupić i nikt tego im nie powiedział? To dużo pieniemdzy będzie potracone i skad oni wezma takie piniendze ?
Głupszego artykułu w życiu nie czytałem, ale co ja tam wiem. 90% o sporze rodzinnym i kilka danych wynikowych, i to tylko tych negatywnych. Wzrost kosztów związanych w imprezami sportowymi, okej. Jednocześnie te same imprezy sportowe powinny zwiększyć oglądalność, a co za tym idzie przychody z reklam. Koszty inwestycyjne, okej. Do końca roku kończą Drzeżewo. więc w kolejnych kwartałach wzrosną przychody z OZE. Koszty częstotliwości i "przystosowywania sieci" wpłyną na poprawę świadczonych usług, i do 2029 tych kosztów już nie będzie w sprawozdaniach. A to, że Pan Mecenas stracił na akcjach, które kupił na "górkach" to zalecam poszerzenie wiedzy inwestycyjnej i jak dla mnie może iść się wypłakać w poduszkę, bo takie jest ryzyko inwestycyjne, poza tym w tym "sporze" są DWIE STRONY i obydwie są tak samo winne... Gdyby Pan Zygmunt oddał władztwo Dzieciom dobrowolnie jak i tak planował zrobić to można by było sądzić, że to wina Dzieci, ale teraz winni są wszyscy Ci, którzy ten spór przeciągają... Po co te apelacje i zgłoszenia do prokuratury na własne dzieci?