• Drogie dzieci.. Autor: ~orzech [15.220.66.*]
    Co to, już zrobiłyście kółeczko i wyjecie żeby kupić coś tanio i zarobić na hamburgerka. Przeganiacie się jeden przed drugim byle taniej sprzedać a potem wyjecie jaki to prezes be, jaki to kurs be, bo spada. Sami go zaniżacie na tak mało płynnym rynku. Generalnie to nawet cieszy mnie że spada, każdy ma swój plan, a im szybciej się wypsztykacie z akcji, tym lepiej dla tej spółki.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Franek [93.159.20.*]
    Patrzcie jakie twardy orzech u lala
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~orzech [15.220.66.*]
    Wiele radosci sprawia mi jak widzę te spadki, bo przypominają mi się słowa frajerów typu " mam 2 tyś akcji - częścią robię kółeczka". Hahaha, to rób dalej jeden z drugim a ten co jest cwany wykorzysta moment a wy obudzicie sę z ręką w nocniku, bo zamiast zarobić summa summarum stracicie. Nie lepiej ustawić sprzedaż wysoko i spokojnie czekać, pozwalając cwaniakom przewalać z wora do wora - poprzewalają i ustaną . Niestety , na tej spółce jest masa dziecarni, która daje się ....,a wydaje się jej że to ona rozdaje karty.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~newman [31.60.86.*]
    Ja już minus 15 koła na tym gniocie... Ale nie sprzedam, może do tych 17,5zł odbije i wyjdę na zero
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Dante [31.0.88.*]
    Myślę, że odzyskasz szybciej niż myślisz tego Ci życzę :)
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Orzech [15.220.66.*]
    Dzisiaj była 3 próba zwalenia kursu i wyleszczenia - popatrzcie ile dziadostwa na forum, trolle obsiadły je jak muchy...wiecie co. Kto chcial dokupił , kto chciłl to sprzedał. Fajnie patrzyć jak się sprzedaje po taniości a za chwilę rośnie? A to dopiero początek. W 3 dni przewalono 50 tyś akcji :)
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Myślący [89.229.208.*]
    papier w silnym trendzie spadkowym, trudno powiedzieć gdzie i kiedy te spadki się zatrzymają - niby tanio ale dalej kursik spada , mało niby akcji a tak niski kurs i troche mnie to dziwi że ludzie oddają po takich nominałach w dobie drożyzny za rządów Tuska.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Gruzin [31.60.235.*]
    A niech spada, skoro są chętni by po tyle oddawać, ta spółka nie dorosła by być notowana na rynku podstawowym, może na NC by sobie lepiej radziła.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~As [213.134.184.*]
    Akurat drożyzna to rozkwitła za poprzedniego rządu.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Maniek [31.60.235.*]
    To prawda za PiS było najdrożej a lekarze i służba zdrowia dostała od nich ogromne wynagrodzenia, to dlatego odciągają nam od wynagrodzeń i emerytur prawie 10% na służbę zdrowia a narod żyje w ubustwie.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~Myślący [89.229.208.*]
    Dnia 2025-08-02 o godz. 13:01 ~Maniek napisał(a):
    > To prawda za PiS było najdrożej a lekarze i służba zdrowia dostała od nich ogromne wynagrodzenia, to dlatego odciągają nam od wynagrodzeń i emerytur prawie 10% na służbę zdrowia a narod żyje w ubustwie.

Ja wierzę w Movie i jak spadnie na 12 zaczynam skup towaru.
  • Re: Drogie dzieci.. Autor: ~dR [5.172.255.*]
    Hahaha, dokładnie. W arkuszu widać jak zaniżają jeden przed drugim, byle sprzedać, byle było kółeczko, a potem płacz. Frajerstwo extraklasa. Kto wie ak ich rozgrywać niech korzysta hahahaha.mówiąc słowami xxx - tumany.
[x]
MOVIEGAMES -9,11% 8,18 2026-04-29 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.