Tak sobie patrzę na podstawowe tylko dane firmy. I zastanawiam się , jak można zrobić 120 mln zł straty w kwartał. Albo ktoś szmal wyprowadził i beknie, albo ..... no cholera nic innego mi nie przychodzi do łba. A ci co to kupują to nie hazardziści, to przegrani ludzie , którzy łapią się żylety. Powodzenia . Choć tyle należy się prekrsorowi giełdy. (Mam tu na myśli firmę, żeby ktoś nieopatrznie nie wziął tego przypadkiem do siebie)
Przepraszam , a kiedy to oni zanotowali zysk? Nieliczmy tych małych wybryków ponad zero od 6 kwartałów, gdzie zarząd starał się wyciągnąć wynik. Aczkolwiek szkoda mi spółki , było nie było było to Krosno to jeden z prekursoró.
i co z tego sawicki i sołtys sobie teraz drwią ze wszystkich a powinni siedzieć w ciupie a KNF przekłada papierki i nic nie robi ale ile zarabiają.Wszyscy to jedna banda Tuska
A ja jak widze że ludzie kupuja to mi aż uśmiech rozwala buźke.
Na co liczą - na CUD :D:D:D:D
Chca podciągnąc kurs - i pewnie znajda jakąś leszczyne do 27.09.2009 - ja wole sie juz nie wypowiadac - niech ludzie moczą kase - w koncu "nadzieja matką głuców" i umiera ostatnia - w tym wypadku 27.09.2009 :D:D:D:D:D
Dnia 2009-09-09 o godz. 11:03 ~marx napisał(a):
> Jeżeli nie będzie informacji o robi nowy zarząd to kupujący
> niedługo znikną. A komu później sprzeda się ten gorący
> papier???
takimm jamTy i podobnym, tyle ze po 1zl
Chętnie dokupię i po złotówce jak tylko będę miał pewność że będzie układ. A szanse na to jak mówi syndyk są zerowe. Chyba że się nie zna i nie wie jaką firmą teraz zarządza....
Dnia 2009-09-09 o godz. 11:06 marco9691 napisał(a):
> Dnia 2009-09-09 o godz. 11:03 ~marx napisał(a):
>
> Jeżeli nie będzie informacji o robi nowy zarząd to kupujący
> > niedługo znikną. A komu później sprzeda się ten
> gorący
> papier???
takimm jamTy i podobnym, tyle ze
> po 1zl
chyba ci sie przecinki przesuneły - beda po 0,01 lub nawet nic nie warte jak nie bedzie żadnego info :D:D:D:D:D:D