• Jutro panika Autor: ~Hue [31.60.119.*]
    Dzisiaj jest jeszcze szansa sprzedać powyżej 70
  • Re: Jutro panika Autor: ~joł [88.156.165.*]
    też się właśnie biję z myślami czy sprzedać i nie odkupić...
  • Re: Jutro panika Autor: ~Pit [37.31.132.*]
    Jak się tak bijesz z myślami, już zalewają cię poty a ustęp nie wytrzymuje - po prostu oddaj te akcje i po co masz się męczyć.
  • Re: Jutro panika Autor: ~tom440 [84.40.232.*]
    Tak moze byc troche panikarzy jutro, sa to osoby ktore czesto nic nie zarabiaja bo sprzedaja zawsze na loklanym dolku lub za pozno po duzej korekcie spadkowej. A skad wiadomo ze panika a moze euforia po dobrych wynikach?
  • Re: Jutro panika Autor: ~PTRKis [46.112.116.*]
    Consensus mega wysoki wg mnie i ciężko będzie go złapać, dlatego będą chcieli uwalić kurs
  • Re: Jutro panika Autor: ~lukkaz93 [91.150.198.*]
    Trzymając pakiet z średnią 15 od kilku lat żadna panika mi nie straszna. No chyba, że ta, co zrobić z mamoną gdy za dwa lata XTB i jej akcjonariusze będą w Klubie 200. Pozdrawiam normalnych
  • Re: Jutro panika Autor: ~Hue [37.47.252.*]
    Trzymać możesz, ale doświadczenie z ostatnich lat pokazuje że spadek po wynikach jest praktycznie gwarantowany.
  • Re: Jutro panika Autor: ~extbert [83.17.14.*]
    Będziesz miał jaja i pójdziesz o zakład o flaszkę dobrej whisky, gdzie stawiam, że będzie na plusie?
  • Re: Jutro panika Autor: ~tom440 [84.40.232.*]
    Spadek po wynikach jest gwarantowany. haha dobre. A skad taki wniosek? a co jesli wyniki beda mega pozytywnym zaskoczeniem?

Przypominam ze jestesmy po spadkach a nie po wzrostach. Spadki bylby bardziej prawdopodobne gdybysmy byli teraz na ATH w okolicach 90 zl jako realizacja zyskow po fakcie.
  • Re: Jutro panika Autor: ~Maciek [31.61.187.*]
    Panika to powstaje bo takie kasztany jak Hue tworzą wpisy żeby tą panikę wytworzyć...

Staraj się staraj. Śmiać mi się chce
[x]
XTB 0,13% 93,68 2026-03-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.