Ponad 100% zarobiłem tu w krótkim czasie. Wczoraj wszystko poszło między 1,22 a 1,26. Wszedłem w Novine i zobaczymy czy tam kolejne 100% szybko się zrobi. Tam są fundamenty na 100% i wiecej a cena już tak nisko że nie spadnie. Optymalna była by dla mnie teraz korekta tu na 2 tygodnie. Ale może być już tu rożnie. Wolę nie ryzykować i iść na pewniaka. A pisałem kupować po 1zł we wtorek to nie chcieli. A wczoraj jak młode pelikany łykali po 1,25zl i więcej.
Kurs 1,2zl byl juz tydzień temu, wcale tak szybko nie rośnie bo korekta już była na 90 gr, 1,2 zł wsparcie opór to szczyt 1,7-1,8-2zl tam idzie kurs bo nie zawróci dla czyjegoś kaprysu? Później korekta?
Jest to czysto spekulacyjna spółka jak narazie. Wycena po emisji dla chińczyka będzie już bardzo wysoko a spółka jeszcze nic nie zarobiła. Do tego póki chińczyk nie zapłaci za akcje to wisi tu topór.
Póki co to Wy spekulujecie. Ujemne ceny w szczycie produkcji energii z fotowoltaiki to dla Ciebie spekulacja? Magazyny to jedyna opcja dla tych co nie mają dużej autokonsumpcji.
Też będzie dobrze jak będzie tu 1,25 za 2 tygodnie bo ja około 100% będę miał więcej kasy. Ale nie ukrywam że wolałbym aby była teraz korekta tu. Ale to co ja chcę, a co będzie to dwie różne historie mogą być.