• Satysfakcja Autor: ~seba [188.212.135.*]
    Warto było zachować chłodny, racjonalny osąd, wbrew fali tego co tutaj się przelewało prze bardzo długi okres. Dziś zamknąłem swoją pozycję, przed ewentualnym wezwaniem sądzę, że jeszcze kurs zechce postraszyć nieco ostatnią grupę stojącą za resztkami free float.
  • Re: Satysfakcja Autor: ~jac [37.31.134.*]
    po tak długim czasie wyszedłeś teraz, przed wzrostami?
    Klasyczny błąd. Pozwól zyskom rosnąć.
  • Re: Satysfakcja Autor: ~Drobnyciuacz [84.40.159.*]
    To się narosło
  • Re: Satysfakcja Autor: ~Jan [188.47.115.*]
    Seba trochę się dziwię, że w tym momencie wyszedłeś, ale szanuję decyzję i życzę powodzenia. Dzisiaj Boś daje rekomendację na 4,80 zł za akcję, czy tym razem coś da ta rekomendacja to zobaczymy. Osobiście czekam na wyniki za IIQ. Akcji do odbioru od małych inwestorów zostało bardzo mało, nawet na tym forum widać jak oddzielisz spam, to akcjonariusza trudno spotkać.
  • Re: Satysfakcja Autor: ~wp [5.173.74.*]
    bank dający kredyt wie najlepiej bo ma specjalistów którzy zanalizują bilans z trzech lat ; widzą też przepływy kapitału , kwoty odsetek czy płacone w terminie czy na styk ; widzą przeterminowane faktury i wiele wiele innych zdarzeń o których nie będziemy wiedzieć bo jak pisałem nie mamy dostepu do historii rachunków ; do opini innych banków itd itd
    Ja wiem napewno że pensje w WKruk idą z opóznieniem ; że franczyzobiorcą ucięto kredyty ; że wypłata dla franczyzobiorców roczna za 2024 wypłacona była w ratach aż do maja 2025
    Że otwierając sklepy na Węgrzech jeżdzili po sklepach w kraju i zbierali towar .

Ale najważniejsze VRG wzieło kredyt na 120 mln by kupić Lilu / warte z 5 mln ; napiszę Wam że sklepów swoich i franczyzowych Lilu ma 34 ; zysk ok 500 tys zł roczny czyli trochę ponad tysiąc złotych miesięcznie !!! ; a jest to taki wynik że za chwilę będzie każdy sklep na minusie bo biżuteria modowa sprzedaje się coraz gorzej ./
    Zauważcie że zastawem tych 120 mln są zapasy sklepów ok 400 mln / ile z tego jest zapłacone zagranicy ??? / i nawet marka WKruk poszła w zastaw .
    Zobaczcie że duże sieciówki LPP, CCC, Ochnik dają w zastaw kredytów max razy dwa kredyt .
    Więc analitycy PKO wiedzą już że interes z tym Lilu to VRG i Pan Kolański przejadą się ; to samo było w Euro Okna
    pozdrawiam Wszystkich i namawiam obejrzeć sklep Lilu bo jeśli tam towaru jest w tych tasiemakach za 20 tys zł to nie więcej
[x]
VRG -0,86% 4,59 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.