• Korekta Autor: ~Baza [79.184.120.*]
    Chwilowa czy coś głębszego? Jak sądzicie?
  • Re: Korekta Autor: ~Ice [78.9.1.*]
    Przed walnym głebszej korekty nie przewiduje, chyba że na giełdach się coś.... ;)
  • Re: Korekta Autor: ~Caro [85.221.172.*]
    We Francji zamkniecie kilka % wyzej. U nas nie ma zadnego sygnalu sprzedazy.
  • Re: Korekta Autor: undertaker78 [81.219.148.*]
    dzisiaj walka była ostra (piszę o Francji) przez większość dnia przeważały byki, lecz na koniec to miśki triumfowały, choć jest to symboliczne zwycięstwo, drogo do 12E nadal otwarta, choć zmagamy się z dosyć znacznym oporem na 9,8E (23,6 fibbo)
  • Re: Korekta Autor: ~jjk [94.230.27.*]
    zostajemy na akcjach
  • Re: Korekta Autor: ~Aaaa [85.221.172.*]
    We Francji na zero, co daje w zl 38.4 zl za akcje
  • Re: Korekta Autor: ~shp [83.238.100.*]
    ja sie wyleszczylem za 37... co zarobilem to moje.

a wejde jeszcze w tyg. lub najpóźniej 14.09 za duużo mniej.

pzdr
    shp
  • Re: Korekta Autor: ~jjk [212.182.97.*]
    może się uda. albo się nie uda. Zależy jednak od rynku
  • Re: Korekta Autor: ~Baza [79.184.162.*]
    ja wczoraj sprzedałem 1/3 akcji za 38,2 zł a dzisiaj resztę za 37. Pewny zarobek już jest a też mam zamiar wejść jeszcze raz. Pozdr :)
  • Re: Korekta Autor: ~shp [83.238.100.*]
    jestem naprawde zaskoczony, takim obrotem sprawy dzis na orco. i mimo iż dziś oddałem to powiem, wam, że :
    1. mamy podbitkę , bo duuże spadki.
    2. szykują się duże wzrosty po/przed walnym.

wyjsc z takiego minusa , jaki był we francji, na plus to naprawde trzeba dużo wiary ze strony inwestorów , że 15.09 zapadną bardzo pozytywne decyzje.

pozdrawiam trzymających :), mimo iż sam już do nich nie należę, i życze wszystkiego dobrego na ORCO!!!!

pzdr
    shp
    dziękuję za pozdrowienia shp :)
    Do tej spółki trzeba mieć dużo pokory, wiary i cierpliwości, faktycznie dzisiaj była niezła jazda z -6 na +1,5% i przez całe bite 8 godzin istny bój o utrzymanie kursu.
    Tutaj stoplossy nie mają racji bytu, walka jest na całego, niezła adrealina,
    tylko patrząc trzeźwo i obiektywnie na spółkę i jej poczynania można "żyć" z tymi akcjami i czekać spokojnie na uczciwą cenę sprzedaży (która moim zdaniem jest o wiele wyżej niż teraz)
  • Re: Korekta Autor: ~DEDE [83.22.3.*]
    ORCO I ORZEL CO MA WIĘKSZĄ SZANSĘ MAM OBIE ?
  • No to jutro dół !!! Autor: ~białoczerwony [217.98.102.*]
    Skad oni wzieli ta cene/wk jeszcze wczoraj bylo cos okolo 0.13 a dzis 0.62 ????
  • Re: No to jutro dół !!! Autor: ~białoczerwony [217.98.102.*]
    No i pod co trzymac ten papier???
    Jak cena/wk jest taka
  • Re: No to jutro dół !!! Autor: ~pixel [62.21.42.*]
    Wzrośnie wartość nieruchomości to C/WK od razu będzie inna. Tu się nie gra pod C/WK tylko pod możliwą zmianę sytuacji spółki...............

a propos, c/wk i powyższych postów polecam artykuł:
    http://www.stockwatch.pl/artykuly/post/2009/09/06/Bajkowe-wyniki-deweloperow.aspx
  • Dzieki za link Autor: ~białoczerwony [217.98.102.*]
    mimo wszystko jeszcze dzis rano przed startem notowan podaja taka cene/wk a wieczorem taka.To "Bankierzy "zmienili sposob wyliczania jakies kilka godzin temu.
    pozdro
  • Re: Dzieki za link Autor: ~Caro [85.221.172.*]
    Dzisiejszy poranek to czyszczenie stopow, co potwierdza duzo wyzsze zakonczenie sesji. Wiec prawdopodobnie "kreator kursu Orco" wie, ze juz tak niskiej ceny wiecej nie bedzie, czyli oznaczaloby to od jutra bardzo silne wzrosty.
[x]
ORCOGROUP 0,00% 3,88 2026-05-14 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.