• Pytanie mam Autor: ~Leszczyk [31.0.72.*]
    Czy ktoś mi może odpowiedzieć na pytanie a mianowicie czy w obecnych warunkach mogą ogłosić Squezze out ? Rozumiem że Luxemburg to nie kongo i jakieś tam prawo obowiązuje. I pytanie drugie Co się zmieniło od stycznia kiedy zostaliśmy pierwszy raz straszeni Squezzem ? To już jest prawie pół roku a squezzu dalej jak nie było tak nie ma. Coś tu mocno nie gra ale może się nie znam i do tego te dzisiejsze mocne trzymanie kursu. Czekam na realne odpowiedzi bez złośliwości.
  • Re: Pytanie mam Autor: ~s213 [46.205.199.*]
    Mogą ogłosić, i można oprotestować cen squeze outu
  • Re: Pytanie mam Autor: ~Leszczyk [37.248.222.*]
    Przy toczących się obecnie sprawach ? Gdzie nie można w chwili obecnej ustalić ile dokładnie Namsen ma akcji ? Zdajesz sobie sprawę z tego że po squezze praktycznie dla nas mniejszościowych nie będących w pozwach sprawa jest praktycznie przegrana ? Wątpię w to że tłumnie lud tutaj poleci do sądów gdzie już mało która kancelaria w Polsce chce się tego podjąć ? Jest jedna opcja dzięki której może już ogłosić squezze a mianowicie ugody z powodami. Jeżeli tam jest już jakaś ugoda to dla nas wszystkich jest pozamiatane
    zainteresuj sie, jak wygląda procedura. ogłosznie squeeze out nie musi znaczyc, ze do niego dojdzie. CSSF moze zablokowac
  • Re: Pytanie mam Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    nie do konca bo do xx września można wnieść pozew o unieważnienie tej emisji chyba niebawem miną dwa lata więc można zaskarżyć

emisja jest raczej zaskarżona od dawna
  • Re: Pytanie mam Autor: zwiedzamnet [146.70.28.*]
    tak i sadzilem ze piszesz o ugodach z nimi i nawet jak sie dogadaja nic nie stoi na przeszkodzie zebys ty tez wniosl analogiczny pozew masz jeszcze czas

• Re: Pytanie mam Autor: maxkasa [178.43.248.*]
    Spieszą się, coraz głośniej o zawieszeniu broni na Ukrainie, ulica się rzuci na akcje i kurs podskoczy. Wtedy ciężko będzie zrobić uczciwy wykup po zaniżonej cenie. Na razie jest zamieszanie i o to im chodzi.

Na Stockwatchu jest takie info
    2025-07-29
    Wyjście znaczącego inwestora lub insidera Rozpoczęcie procedury sprzedaży akcji przez Namsen Ltd 

https://www.stockwatch.pl/gpw/kernel,notowania,wskazniki.aspx 
    a pod linkime komunikat o selloutcie, ten sam co na bankierrze. Sprawdz zanim wkleisz
  • Re: Pytanie mam Autor: maxkasa [178.43.248.*]
    Nie każdy czyta co jest pod linkiem, dla wielu to po prostu negatywny wskaźnik oznaczony na czerwono. Stąd piszę o zamieszaniu a nie o rożnych informacjach, czytaj ze zrozumieniem.
[x]
KERNEL -1,16% 18,70 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.