Jakże to znamienne, tigerek w końcu zaczyna pojmować w jakie guano wdepnął, jeszcze przed patchem dumnie wypinał pierś i wieszczył dobrą nowinę, teraz już taki gadatliwy nie jest, niedługo całkiem zniknie (: cykl życia naganiacza z bankiera (:
Wszystko robisz Brum Brumek zeby mi zochydzić to forum, a mi sie tu podoba. Są tu wartoßciowe osoby, ktore merytorycznie potrafią sie wypowiadać, oczywiscie nie jest to mowa o Tobie,.Ty próbujesz zawlaszczyć forum dla siebie, opowiadając banialuki wszem i wobec. Nie pozbedziesz sie mnie z tad dopóki wszystkich Tr0Ii nie wygonię.
Czytam te wypociny bromka i normalnie mi ciebie żal - chyba że uzbierałaś już parę złoty za te twoje wpisy ... :D A co do samej spółki to na pewno nie czuje sie żeby ktokolwiek mnie nagonił ... Tigerek zawsze pisał opierając się na faktach i przewidując przyszłość znając już twarde dane A te są obiecujące Obecnie sprzedaję się 2000 -3000 sztuk dziennie co daje ok 200.000 PLN przychodu dziennie Mało ? nie sądze Na top sellers kolejny dzień JDM jest wyżej nie Altersi GIF to małe ambitne studio, kapitalizacja moim zdaniem śmiesznie niska A co w przyszłości: kolejne samochody, nowe wątki, rozbudowana Manga, Multiplayer :) no i konsole a za chwilę info o zwrocie kosztów produkcji - tak obstawiam Sprzedawanie teraz akcji po takiej cenie jak sprzed JDM uważam za nie rozsądne ekonomicznie - ale każdy decyduje sobie sam Ale jeszcze raz - pierwszy raz GIF mają swój i tylko swój produkt, szlifują go i dalej rozbudowują. To serio jest konkret który może jeszcze nie raz zaskoczyć nawet takich największych niedowiarków :D Z giełdowym pozdrowieniem tomek
Ja to wytłumacze. Z Rimerem jest jak z dziewczynami na portalach. Jedno ogloszenie to Magda drugie to Laura trzecie to Landryna itd. A tak naprawde to ta sama dziewczyna. To samo tutaj raz Bromer raz Radar raz Alek. Prawda towarzyszu?