same kółkowicze i groszołapy na tej spółkce :((( co jakaś podbitka to od razu sprzedają zamiast trzymać papier. I zaraz znów powrót na 5 zł co za dno!!!!!!!!!
Jak sam napisałeś, to jest podbitka pod nic. Gdyby poszło jakieś pozytywne ESPI to wielu by trzymało, a tak wychodzą tnąc nieco mniejszą stratę niż jeszcze dzień temu, ewentualnie realizują np. 10% zysku. To nie są złe wybory biorąc pod uwagę sytuację spółki.
Tutaj pewnie z 95% osób ma wielka strate, to juz trzymają, bo dużo więcej nie stracą. Taki szybki strzal od animatora na parenascie procent w górę i powolny zjazd raczej mało kogo urządza, wiec nie liczac paru groszolapow...chlop pobawił sie sam ze sobą.
No to czekaj, może się doczekasz a może nie. A może to właśnie teraz takich jak ty załatwią na cacy, pozwolą im wywalić z 10-20% zysku liczonego od 5 zeta i odjadą na dwa razy tyle.
Może tak, a może nie. Każdy ma swoją strategię i swoje obserwacje. Tak jak mówisz - ja się zadowoliłem 14%, które już pracują gdzie indziej. Analiza wsteczna jest bardzo prosta, z tym co będzie jutro jest już trudniej. Szklanej kuli nie mam - może jutro będę żałował sprzedaży l, bo moje obserwacje są błędne? Ważne żebyś szedł swoją drogą. Powodzenia w zyskach.