Nie możesz sobie sprawdzić? A gdzie sprawdzę gdzie sprzedają domenę? I po co ci zawieszona od roku groszówka z NewConnect? Nie czytasz leadów na bankierze i pulsie biznesu ile perełek się odpaliło?
Wasze urojenia nie specjalnie mnie już interesują czy jest com czy pl czy może UK albo Ru jedną z kilkuset groszówek z NewConnect liczy się arkusz zleceń kurs espi i repozytorium sprawozdań finansowych ministerstwa sprawiedliwości. Czasami czuję się przy was naganaicze jak na oddziale zamkniętym w Choroszczny. Wczoraj sobie wymyśliłeś nick który już raz?
A po co wyjesz o 21:52 na zawieszonej od roku groszowce z nc? Wchodzę na forum a moja chora psychicznie podróbka wyje do mojej własności hehe do zobaczenia 25 zl
Mateusz_Kowalski to troll zza wschodniej granicy, pisałem o 20:52 a ten ten spojrzał na swój zegarek i gada o 21:52. Ja nie wyje, ja jestem tu dla Ciebie. Wyje ten który pisze pod każdym postem
Od rana do wieczora? Ile godzin minęło między 7:59 4 sierpnia a 13:07 4 sierpnia? Dobrze wam płacili w lipcu 2018 jak byliście c 2 min jako prop megalaonon przy obrotach 2 mln akcji dziennie aż pezelmieliliscie akcjonariat 5 krotnie skupując 99%. Lepiej powiesz kiedy planujesz sprzedać 101 akcji po. 20.000 zl i gdzie takich głupich znajdzieciesz chyba w domu rodzinnym starą ubierzesz
Jak zwykle jesteś mało precyzyjny i trolujesz. Pierwszy wpis z 4.08 o godzinie 7:59 drugi z piątego!!! sierpnia o 13:07. Nie rób zasłony dymnej bo ja jestem marnym zjadaczem chleba, który parę lat temu zakupił w dobrej cenie czyli na dzisiaj 20 gr.
Ty jak widzę ujadasz jak prawdziwy Troll, ja się uaktywniłem, gdyż widzę Twoje wypociny i grube manipulacje. 101 akcji na dzień moich zakupów to 2 zł :P
Starasz się trolować ale chyba każdy to widzi jakie głupoty wypisujesz. Widać, że za to bierzesz kopiejki albo ruble bo ostatnio żeś się z godziną +1 do czasu polskiego wkopał.
Co mi dają? Nie czytasz moich wpisów? Za dużo masz tego i już nie ogarniasz co, gdzie i z kim? Ważne, że wpada za wpis?
To może wróćmy do początku?! Napisz mi co ma teraz w PKD Govena, bo po Twoich wpisać widzę, że jesteś dobrze poinformowany tylko nie potrafisz tego przekazać:P