Brawo Ty. Ja już nie mam wolnych środkow,2 tyg temu skończylem narazie dobierać. Albo ktoś od nas sypie-albo a/nal zbija kurs. Co się ktoś ustawi ,to wsio zasypwane jest,tak to przynajmniej wygląda. I ten kolarz na 30-48 szt akcji ,grający na 1-2 zł
Spoko.
Spółka ma:
Szwoleżerów = min. 40 mln zł
Naruszewicza = ponad 200 mln zł
w szufladach, pożyczkach, rezerwach, chf, itd. = ponad 200 mln zł
................
Razem ~ 450 - 500 mln zł ... a kosztuje teraz wg. banana niecałe 30 mln zł. Gdzie tu logika?
To tak jakby za 3 dyszki można byłoby kupić sobie 5 stówek. :D
Wcześniej czy później jakiś fundusz, grubas, bank, tfi, itd. to wreszcie zauważy. Nie ma bata.
Spoko. Przyjdzie czas, prędzej czy później, że będzie warta tyle ile jest w rzeczywistości warta. Kwestia tylko czasu.
Nie tylko głupi papier w postaci wyroku może tu wszystko zmienić, wywrócić do góry nogami i postawić na normalne nogi i to błyskawicznie przy tak mikroskopijnym FF a to może się stać w każdej chwili.
Ta, na pewno. Wmawiaj sobie heheh.
Od 2 lat te same teksty a kurs w dół. Weszliście, macie po 1k akcji i nie macie jak wyjść, więc szukacie leszcza. Nawet mi was nie żal
Poczytaj sobie ciemiaku raporty (wiem, że nie potrafisz), pooglądaj sobie Rezydencję Naruszewicza i działkę na Szwoleżerów. Wiem, że na wycenę rzeczoznawcy cię nie stać.
Goły troll spadziowy IIII napisał(a):
>> Od 2 lat te same teksty a kurs w dół...
A dlaczego goły trollu liczysz w sam raz od szczytów tj. od 2 lat?
Policz może lepiej ciemnoto od 3 lat a konkretnie od końca sierpnia i początku września 2022 i napisz:
" W ciągu prawie 3 lat kurs wzrósł o 700 % jak mało której spółki na GPW. Potwierdzają to wyniki."