i nikt mu w tym nie przeszkodzi ,no cóż taki kraj czyli polska biedota ,ciemna i nieuświadomiona żeby bronić swojego,robi co chce bo wie że nikt mu w tym nie przeszkodzi, nawet na 10 zł zwali to tak mu się podoba i nawet ty DŁUGI nic na to nie poradzisz
Niestety takie rzeczy dzieją się na wielu giełdach - na naszej tylko wystarczy mniej $$$. Popatrzcie na to co się dzieje na akcjach Tesli przez ostatnie lata…
Ale nie oznacza to, że nie warto się przyglądać tej sytuacji z Marshallem i w razie uzasadnionych podejrzeń manipulacją kursu zgłaszać odpowiednim organom.
Zgadzam się ze ostatnie manewry na Tesli to inny przypadek ale bardziej chodziło mi o poprzednie lata. Tam kurs często szedł odwrotnie do wyników. Ale zostawmy USA.
Nie mam w tym doświadczenia, ale dobrze byłoby prześledzić zmiany w akcjonariacie od emisji, poprzez okres szorta i do jego zamknięcia… do wyników finansowych Marshalla na tych transakcjach. Myślę, że warto się w to zagłębić… i może to być lakom kąsek dla niejednego regulatora