• ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: ~DB [80.238.117.*]
    NIe wiem czy gdzieś już była ta informacja, ale właśnie dostałem maila z XTB
    Drogi Kliencie,

W najbliższych dniach DiPocket UAB, dostawca wielowalutowego portfela elektronicznego, wyśle wiadomość e-mail z zaktualizowanym Regulaminem, wprowadzającym opłaty za przewalutowanie i zasady ich naliczania.
    Od 28 września 2025 r. wszystkie transakcje wymagające przewalutowania będą obciążone dodatkową opłatą, zgodnie z nową tabelą opłat.
    Prosimy o zapoznanie się z zaktualizowanym Regulaminem po jego otrzymaniu od DiPocket UAB.

Usługa jest dostępna dla osób fizycznych posiadających rachunek inwestycyjny w XTB S.A. Karta jest wystawiona na licencji Mastercard przez DiPocket UAB, Instytucję Pieniądza Elektronicznego zarejestrowaną przez Bank Litwy.
  • Re: ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: dimmu3 [109.243.64.*]
    Akcja monetyzacja
  • Re: ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: ~Dexter [31.60.224.*]
    mogliby jakies symboliczne oplaty zaczac wprowadzac, jestem za, jako grubas udziałowiec xtb
  • Re: ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Czyli na innych frontach słabo, pewnie dużo klientów wycofało już środki.
  • Re: ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: ~psychiatra [5.173.160.*]
    Pewnie coraz więcej zakładanych jest rachunków w XTB.
    ZIBI. Od kiedy używasz nick zibi? Tego nie wiesz?
  • Re: ewallet opłaty za przewalutowanie Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Dla mnie to jest ich end game, bo ostro lecą w kulki. Może też skandale z opróżnianiem kont klientów przez "anonimowych hakerów" też są z tym powiązane. Pewnie niedługo będzie jak na Cinkciarz.pl czy z tym fintechem niemieckim co prezesa ścigali.
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.