A czy ktoś z was zna szczegóły umowy na sprzedaz TIRLEY-a bo od jakiegos czasu jest w sprzedazy a teraz patrze w "gdzie po lek" jeszcze wiele aptek to ma na stanie a termin do pazdziernika. Kto ponosi koszt przeterminowanych opakowań?
I co w związku z GIF? 3 razy dostawali pozwolenie i musieli wszystko oddać. Myślisz naganiaczu ze tym razem bedzie inaczej? Nie nakłaniaj ludzi na kolejna strate kapitału opłacony pracowniku!
Autor: ~jojo [176.111.23.*] Jak znajdziesz te szczegóły umowy to zamelduj, tylko nie szukaj w nieskończoność. W twoim przypadku z taką wiedzą nie kupuj akcji, bo stracisz fortunę, załóż np. lokatę Autor: ~jojo [176.111.23.*] 2025-07-29 napisał: „A czy ktoś z was zna szczegóły umowy na sprzedaz TIRLEY-a bo od jakiegos czasu jest w sprzedazy a teraz patrze w "gdzie po lek" jeszcze wiele aptek to ma na stanie a termin do pazdziernika. Kto ponosi koszt przeterminowanych opakowań?”
Autor: ~jojo[176.111.23.*] Faktycznie masz zero wiedzy pisząc m.in. takie bzdury „3 razy dostawali pozwolenie i musieli wszystko oddać”. Zapamiętaj 4 razy dostawali pozwolenia. Doucz się: - 6 pozwoleń na 299,99 kg ważne do 20.12.2024 r.; - 6 pozwoleń po 49,99 kg każde ważne były do 28.04.2025 r.; - 1 pozwolenie 50 kg ważne do 30.04.2025 r.; - 6 pozwoleń po 6x 49,99kg ważne do 12.05.2025 r.
Spokojnie miki....grudniowe wnioski 2024 były rozpatrywane przez 3 miesiące , więc zanim Pharma dostanie pozwolenia może być już październik.Nie ma potrzeby teraz myśleć o zwrotach ,na to przyjdzie czas w grudniu lub dopiero w styczniu 2026..
Autor: ~Spekulant[195.128.173.*] Hej chłopie, Ja pisałem o informacjach pozyskanych z GIF, czyli o faktach, a ty zawsze tylko bzdury i domysły, jak ta kolejna bzdura „więc zanim Pharma dostanie pozwolenia może być już październik”. Zapamiętaj Thc Pharma złożyła wnioski w pierwszym tygodniu stycznia
Autor: ~Spekulant [195.128.173.*] Hej chłopie kolejne oderwane od rzeczywistości wypociny typu „to ty pisałaś w maju,potem w czerwcu czekając na pozwolenia z Gif-u. Zapamiętaj w maju THC Pharma miała jeszcze pozwolenia na import prawie 300 kg. medycznej marihuany. Czyżby luki w pamięci? Nawet nie wiesz, kiedy pojawiła się informacja o złożonych wnioskach w 2025 r.
Super, czyli kolejny pakiet zakupiony! A co się stało z poprzednimi pakietami? Ten na 0,37, ten na 0,30? Z jaką stratą je sprzedałeś i jak duży musi być ten obecny pakiet żeby odrobić straty?
Przecież to jest wyznawca i etatowiec on nie posiada akcji tylko mami Was tymi pierdołami o zakupach co ciekawe zawsze w dołku. A i tak na koncu powie ze my wszyscy zero wiedzy i wynika z tego że jest najmądrzejszy. To smutny człowiek musi być.
Przecież to jest w y z n a w c a i e t a t o w i e c on nie posiada akcji tylko mami nas tymi głupotami o zakupach co ciekawe zawsze w dołku. A i tak na koncu powie ze my wszyscy zero wiedzy i wynika z tego że jest najmądrzejszy. To smutny człowiek musi być.
Autor: ~jojo [176.111.23.*] Douczyłeś się już, że THC Pharma 4 razy dostawała pozwolenia na import, a nie 3 jak twoje wypociny i że nikt publicznie nie wyjawi szczegółów umowy. Taki niekumaty człowiek nigdy nie zarobi na giełdzie. Tylko zawsze wypociny lub kłamstwa pisze
Zmien tasme bo to juz nudne sie robi. Rozumiem ze góra naciska na wiele postów ale ile mozna pisac jedno i to samo. A tak nawiasem mowiąc człowiek który podnieca się kolejnym pozwoleniem pomimo zwrotów wszystkich w poprzednich okresach to trzeba już chyba iśc do specjalisty. Koniecznie weź L4 i to na miesiąc i ochłoń chłopie.
Niestety mod. usunał mój post a ja chciałem tylko napisac ze wyprostować to powinien sobie może nos albo zęby. A może ten zwis o którym cały czas pisze.