Hmmm, zapowiada się dziś obrót 1 mln 1 mln to obrót średni z 5 dni Jeśli uważasz, że nic tu nie wisi w powietrzu to ja np. myślę inaczej Gruby nie wchodzi za taki hajs na ciemniaka
moim zdaniem ruch wyprzedzający podpisanie kontraktu na Wawer Otwock, Co prawda powinno to się zadziać wczoraj po wyroku KIO i dodatkowym info na koniec sesji. Jeszcze raz podkreślam tryb zawarcia ostatniej umowy. Dobrze to rokuje na przyszłość. Jest ścieżka z której PLK może korzystać zlecając prace swojej spółce czyli Trakcji a odkurzacz może zassie dziś milion akcji z rynku
Test wybicia z trójkąta, jeżeli przejdzie to droga na północ stoi otworem. Zasięg na longu max. (UWAGA!!!) z 4,xx z przodu. W perspektywie krótkiej z 3,xx z przodu.
Patrząc na biznesowe otoczenie i plany rozwoju kolei
Uważam że mam w portfelu spółkę której kurs może wzrosnąć wielokrotnie i myślę że kurs Torpolu jest pierwszym celm
dziś wygląda, że masz rację ale coś sypacz się wystraszył, że tanio odda a moze to klasyczne pobudzenie podaży zeby zebrac jeszcze trochę papieru na tym poziomie, tym bardziej że kurs długo był niżej
To już od kilku lat tak się dzieje ,(bo wiszę od 3 zeta) i tutaj ani nowe kontrakty ,ani wymiana prezesa nic nie wnosi po chwilowym zrywie jest wysyp i kurs spada . Faktycznie jakby ktoś tym sztucznie sterował.
Też to zauważyłem coś nieprawdopodobnego żeby tak głupio kurs się zachowywał bez względu na informacje jak tylko jest odpał 5 6%. Nie ma kontynuacji od razu jazda w dół. Po prostu za tym nie idzie żadna konkretna inna dobra informacja wszyscy liczą tylko ewentualnie drugi kwartał tego roku będzie już w końcu na plusie