• Trakcja Autor: ~AS [78.30.66.*]
    Tu musi być jakichś konkret ,bo co z tego że jest kilka pozytywnych informacji ,zryw na krótko i powietrze schodzi -szkoda.
  • Re: Trakcja Autor: ~Robert [80.52.209.*]
    Hmmm, zapowiada się dziś obrót 1 mln
    1 mln to obrót średni z 5 dni
    Jeśli uważasz, że nic tu nie wisi w powietrzu to ja np. myślę inaczej
    Gruby nie wchodzi za taki hajs na ciemniaka
  • Re: Trakcja Autor: ~AS [78.30.66.*]
    Obyś miał racje -pozdro.
  • Re: Trakcja Autor: ~Robert [80.52.209.*]
    W tym tempie to może nawet dobijemy do 1,7- 2 mln obrotu
    Odkurzacz pięknie zbiera akcje :)
  • Re: Trakcja Autor: ~Fantay [188.146.160.*]
    moim zdaniem ruch wyprzedzający podpisanie kontraktu na Wawer Otwock, Co prawda powinno to się zadziać wczoraj po wyroku KIO i dodatkowym info na koniec sesji. Jeszcze raz podkreślam tryb zawarcia ostatniej umowy. Dobrze to rokuje na przyszłość.
    Jest ścieżka z której PLK może korzystać zlecając prace swojej spółce czyli Trakcji a odkurzacz może zassie dziś milion akcji z rynku

• Re: Trakcja Autor: ~AS [78.30.98.*]
    I znów to samo ,niestety jest tak jak wczoraj pisałem .
  • Re: Trakcja Autor: ~Murphy [31.0.74.*]
    Test wybicia z trójkąta, jeżeli przejdzie to droga na północ stoi otworem. Zasięg na longu max. (UWAGA!!!) z 4,xx z przodu. W perspektywie krótkiej z 3,xx z przodu.
  • Re: Trakcja Autor: ~Fantay [188.146.160.*]
    Patrząc na biznesowe otoczenie i plany rozwoju kolei
    Uważam że mam w portfelu spółkę której kurs może wzrosnąć wielokrotnie i myślę że kurs Torpolu jest pierwszym celm
  • Re: Trakcja Autor: ~odkurzacz [195.160.175.*]
    ten odkurzacza to można sobie włączyć, ale w domu do sprzątania, a na TRK bez zmian, czyli bieda :-)
  • Re: Trakcja Autor: ~Fantay [88.220.134.*]
    dziś wygląda, że masz rację ale coś sypacz się wystraszył, że tanio odda a moze to klasyczne pobudzenie podaży zeby zebrac jeszcze trochę papieru na tym poziomie, tym bardziej że kurs długo był niżej
  • Re: Trakcja Autor: ~AS [31.0.26.*]
    To już od kilku lat tak się dzieje ,(bo wiszę od 3 zeta) i tutaj ani nowe kontrakty ,ani wymiana prezesa nic nie wnosi po chwilowym zrywie jest wysyp i kurs spada . Faktycznie jakby ktoś tym sztucznie sterował.
  • Re: Trakcja Autor: ~Emeryt [89.64.86.*]
    To już korzenie wypuściłeś jak jesteś od 3 pln tutaj, xD. Tyle okazji zmarnowanych... ehh
  • Re: Trakcja Autor: ~Atoja [37.248.174.*]
    Też to zauważyłem coś nieprawdopodobnego żeby tak głupio kurs się zachowywał bez względu na informacje jak tylko jest odpał 5 6%. Nie ma kontynuacji od razu jazda w dół. Po prostu za tym nie idzie żadna konkretna inna dobra informacja wszyscy liczą tylko ewentualnie drugi kwartał tego roku będzie już w końcu na plusie
[x]
TRAKCJA -0,59% 2,52 2025-09-19 17:04:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.