Transakcje miały miejsce 10 lipca praktycznie w dołku - kurs był 0,3040 -0,3145 czyli sporo niżej i po tym dniu było kilkudniowe odbicie .Trudno wyczuć co chcieli osiągnąć ale zeszli poniżej 5% i mogą sypać bez info .
Autor: ~cierpliwy [88.156.135.*] Ponownie czytasz bez zrozumienia pisząc „Transakcje miały miejsce 10 lipca”. W dniu 10 lipca 2025 r. wolumen wynosił tylko 94 183
Widzisz Wiesiek, myślałem,że bardziej bystry jesteś.....Ty zwróciłes uwagę na ilość sprzedanych akcji i Cię nie martwi,bo ilość niewielka.....inny spojrzy na %%% posiadania ,bo to jest kluczowe.Jeszcze dużo nauki Wiesko przed Tobą.
Autor: ~Ewakuacja [195.128.173.*] Hej chłopie twoje wypociny mnie nie interesują, Ja podałem fakty, czyli stan i liczbę sprzedanych akcji CBD, a ty domysły ... Natomiast ile posiadają akcji niewykluczone, że dowiemy się w dniu 31.07.2025 r. i to też będą fakty, a nie domysły.
Dnia 2025-07-29 o godz. 13:24 ~Wiesko napisał(a): > Autor: ~Ewakuacja [195.128.173.*] > Hej chłopie twoje wypociny mnie nie interesują, Ja podałem fakty, czyli stan i liczbę sprzedanych akcji CBD, a ty domysły ... > Natomiast ile posiadają akcji niewykluczone, że dowiemy się w dniu 31.07.2025 r. i to też będą fakty, a nie domysły.
dzieciak na walnym moga miec zero akcji doucz sie tam zobaczysz ile mieli jak sie rejestrowali
Zauważam,że Wiesko nie rozumie i nie widzi różnicy między sprzedażą ilości akcji a zmianą udziałów posiadania i to jeszcze w kluczowych parametrach.......jeszcze wiele nauki przed Wieskiem.
Ty najbardziej rozumny Wiesko masz bucu FUNDACJA RODZINNA KONSTANCJA Data przekazania zawiadomienia 2025-7-28 Data zdarzenia 2025-7-10 Data rozliczenia transakcji 2025-7-10 Data powzięcia informacji o zdarzeniu 2025-7-28
Taka jeszcze jedna uwaga - transparentne spółki w zawiadomieniu podają dokładne transakcje- ilość,cena i data transakcji a nie taki pic dzień rozliczenia .