czy tego chcecie czy nie - lecimy na 13,60. Dopiero tam nastąpi odbicie. Nie kupujcie teraz jeśli się czaicie, to strata kasy. ustawcie koszyki na 13,60 i potem dzida w górę. Proste scenariusze są najlepsze.
Na spokojnie możecie teraz już mały pakiet mi sprzedać po tym czyszczeniu stop losu spokojnie 13ML euro to wiem ile to jest na złotówki wiec jeszcze chwile czasu upłynie a long to czasu potrzebuje
czy już sie najadłeś Duch? :-> Niektórzy tak zbierają od 19 pln i też tak wtedy pisali, że okazacja super na longa. Ten ong to będzie w ich przypadku wiele lat :< Trzeba poczekać na konkretne obroty i wtedy będzie pora wchodzić, a tak to wieszają cie na haku, który coraz mocniej uwiera
Widać że jeszcze sie długo będziesz uczył na GPW poczytaj sobie moje wpisy na Allegro przy 16-20 zł poczytaj sobie na cyfrowym przy 9-12 poczytaj sobie na pkn poniżej 50 na pepco przy 14-17 i jeszcze wielu innych jak kupowałem pod longa i zbierałem kilka miesięcy małymi sumami dochodząc do wysokich kwot i zawsze sie przypominałem i na razie póki co 95 procent spółek na plus ale jak ktoś myśli o longu na tzw strzał za wszystko to później tak sie kończy trzeba mieć strategie mi nie zrobi żadnej różnicy jeśli kurs spadnie jeszcze nawet o 15 -30 procent bo trzeba umieć kupować na longa zobaczysz jak wskaźniki wyprzedania złapią boty ze juz czas to sie zdziwisz co jest grane ja od dawna widzę ze short tu jest grany wiec nie musisz się martwić dam sobie rade i życzę żeby miał trochę sukcesów ja mam czas oni już mniej przecież o to chodzi żeby skupić akcje swoje jak najtaniej 13 ml euro to jeszcze zejdzie z kika dobrych miesięcy.
O proszę, Duch. Jaki ty jesteś wybitny inwestor. Piszesz o tym, że boty wyłapią skazniki wyprzedania i co tu sie będzie działo, ale już tak mądry by sam kupowac, gdy te wskazniki wyprzedania sie pojawią, to już nie wpadłeś :) No nic... już o 1 zł taniej niż jak kupowałeś. Nie wiem ile masz akcji, ale każdy 1k akcji to 1 tysiąc mniej gotówki. Nie wartało poczekac do dziś i kupić więcej akcji za tą samą cenę, albo wydać te pare koła na przyjemności? Wystarczyło patrzyć na wskaźnik wyprzedania, prawda? :D
i już tak bez złośliwości :) ja też jestem inwestorem long term. Zazwyczaj jak gdzieś schodzę na na rok i dużym kapitałem. Ale 15 lat na giełdzie nauczyło mnie, że czekać trzeba cierpliwie nie tylko na owoce, ale też czekać trzeba cierpliwie na zakup. Po prostu sie pośpieszyłeś i nie ma obecnie żadnych śladów zmiany trendu, więc po co to kupować. Bo tanio? Codziennie jest taniej póki co.
Niech i tak będzie tylko dziwne ze jak znów kolejny pakiet dziś wziąłem i dalej ustawione mam zakupy większość jak widać sprzedaje ja ja sobie zbieram mogą oddać niżej znów dobiorę 14,44 jest teraz zeby nie było że nie obserwuje
Miało być taniej a tu coraz drożej dobrze ze choć tyle kupiłem w dobrej cenie bo kurs już odjechał ale jak ma być tak tanio co tu piszecie to poczekam jeszcze chwile wiec śmiało możecie oddać w dobre ręce