Od listopada 2024 maksymalna różnica wynosiła 60 zł - taki zakres wystąpił 2-krotnie. Wszystko się mieści w liniach trendu wyznaczonych po dołkach i górkach. Nie spodziewam się wychyleń poza te linie, przynajmniej na razie, być może początkiem 2026 zaczną się silniejsze ruchy. Zobaczymy czy będą testować wsparcie w najbliższych dniach, być może lokalny dołek mieliśmy wczoraj, ale sądząc po obrotach to jeszcze przed nami.
Z powrotem na pokładzie... wskaźniki wychłodzone, a w najbliższym czasie mam nadzieję, że tylko w górę, oczywiście w przypadku ewentualnego spadku dokupię jeszcze trochę akcji, osobiście liczyłem na dołek w przedziale ok. 240-245zł, ale nie chcę ryzykować, że mi z ceną odjadą, czuję się o wiele lepiej jak mam akcje CDR, długoterminowi mogą być spokojni!
Też byłem gotów dziś coś kupić, ale jak zobaczyłem otwarcie w USA...to mi jakoś przeszło. Poczekam, może uda się kupić niżej, a jak nie to cóż, kupie po ile będzie.
Zależy jak sobie dokładnie narysujesz. To jest jak wróżenie z fusów z herbaty. Ale żeby nie było zrobiłem te kreski i zabrakło 1 zł żeby mi dotknęło. Także u mnie 240 to wsparcie linii trendu. Jeśli w ciągu tygodnia pójdzie w górę to widzę granice psychologiczną na 300 zł w grze. A skoro sylebra zaczeka pomału odkupować to jest to całkiem możliwe.
Wytłumacz mi, jak te kreski kreślisz skoro 1 zł Ci brakło do 240? Po kursie zamknięcia jeszcze 145 nawet nie było, chyba nie liczysz zmiennych z sesji - bo byłby to błąd, Przełomowa sesja dzisiaj za nami, Idiokracja pyta czy wybronili?,,,,WTF a jak myślisz??