Dzisiaj zrealizowałem zysk, sprzedając akcje Mirbudu. Kupione po 8.3, stopa zwroty 69%. Mam nadzieję, że znowu się spotkamy, kiedy minie już najgorszy dla spółki i sektora okres. Wciąż będę analizował dla was bieżące wydarzenia oraz sytuację techniczną na walorze.
Dnia 2025-07-28 o godz. 16:55 ~Zibi napisał(a): > Dzisiaj zrealizowałem zysk, sprzedając akcje Mirbudu. Kupione po 8.3, stopa zwroty 69%. Mam nadzieję, że znowu się spotkamy, kiedy minie już najgorszy dla spółki i sektora okres. Wciąż będę analizował dla was bieżące wydarzenia oraz sytuację techniczną na walorze.
Nie opowiadaj, sprzedałeś wszystkie 10 akcji ? Nie wierzę !
Zibi, wydajesz się być spoko gościem, bo głównie dzięki twojemu wpisowi zrealizowałem zysk przy wyborach prezydenckich tzn, że jeśli wygra nawrocki to giełda może mieć zawirowania i rzeczywiście tak było.
Piękna korelacja trollowych działań zauważyliście? Zawsze w trudnych momentach wychodzą takie Zibi sribi i inne trolle. A teraz jaki piękny dobór słów jak się ona smartwi jak to analizy będzie prowadził spijanie z dziubków dwóch trolli ojoj ratujcie swoje pieniądze ja wam to mówię ja Zibi.