• Zwała Autor: ~Gracz [78.8.10.*]
    10% na 1 fixie sporo. Coś mało chętnych na ten papier. Niedobrze....Ale jeszcze potrzymam
  • Re: Zwała Autor: ~admin [78.8.4.*]
    Obrona 25 groszy się powiedzie.
  • Re: Zwała Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Nasiłe próbujecie utrzymac kurs na 0,25 gr wystawiajac nawet zlecenia za 0,26-0,27 gr tylko ze przed 11:00 wycofujecie buhahahha

kogo wy chcecie oszukac - samych siebie

jak ktos chce kupic to powinnien ustawic sie na 0,24 no i moze jeszcze na 0,25

widac w arkuszach że mozna kupic za 0,25 ale na siłe wystawiacie w kilku partiach "niby" że chcecie upic za 0,26 - tylko leszcze i niezorientowani tak kupią a naprawde dzis uciekna z palacego sie papieru hazardziści

jak popuścicie dziś do 0,20 gr to bedzie dobrze i wtedy prezes sie ocknie ze swoimi akcjami - buhhahaahhahah
    a zegar cyka , cyk , cyk i czasu coraz mniej i zero jakiegokolwiek info - sprawa jasna bedzie wielkie BUMMMM!!! i akcje po 0,20 gr dziś :D:D:D:D
  • Re: Zwała Autor: dodjasz [82.115.92.*]
    tych wszsytkich waszych postow mogloby nie byc i bylyby tak samo tresciwe... boze kochany albo bedzie dobrze albo kazdy kto ma akcje straci kase zainwestowana i oczym tu tyle pisac??

kazdy moglby sobie tak pird****ic ze idzie zwala i ze akcje beda po 0,01... i moze beda ale nikt nie ma zadnych sensownych argumentow za czy przeciw.

Goscie ktorzy pociagaja za sznurki w tej kwestii tylko wiedza co i jak.
    Wiadomo ze jest grupa ludzi ktorym na reke jest uklad i grupa ludzi ktorzy chca doprowadzic do sprzedania Krosna. A ludzie pokroju pred-a g***no na ten temat wiedza takze naprade nie ma sie co sugerowac wypowiedziami na forum. Ktos kto wie naprawde nie pisnie ani slowka. Nie mowie ze pred nie ma racji bo moze i ma ale to okaze sie dopoiero za czas jakis. Tez nie mowie ze bedzie to 26 czy 27 wrzesnia bo kto to przewidzi.

Strach wam stracic kase? wywalajce PKC... lubicie ryzyko to trzymajcie do konca....

Ja osobiscie naleze do tej drugiej grupy i nie wywale mojego pakieciku... i od razu mowie tapetowac nie bede bo mieszkanie mam swiezo po remonice:P

Pozdrawiam
    Ijeszce raz nie sugerujcie Cie wpisami na forum!!!
    witaj dodjasz - wiec ja czekam na zejście KROSNA z GPW

pozdrawiam
    liczyłem na mocniejsze info , a nie o błaganie i litosć i to tak późno :D:D:d
  • Re: Zwała Autor: ~max [89.167.45.*]
    Dnia 2009-09-18 o godz. 13:18 ~pred napisał(a):
    > liczyłem na mocniejsze info , a nie o błaganie i
    > litosć i to tak późno :D:D:d

PRED, plączesz się juz kolego... przeciez ty cały czas liczysz na wypad z Gieldy, co? :)))))))
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.