zleceń na sprzedaży przy braku zainteresowania kupnem akcji a prawej strony arkusza .... dzień jak co dzień w manipulacji kursem na washtradingu .... ile razy już to widziałem .... szok
takie samo zlecenie na 698 sztuk akcji postawiono na 1,28 zł plus 4 po 20 sztuk) na sprzedaży, a teraz dostawiono zlecenie sprzedazy ( być może z automatu) na 628 sztuk akcji na 1,27 ... tutaj grupa manipulująca kursem ma monopol na jego ustawianie według własnych potrzeb !
... tutaj manipulacja jest oczywista,.... nagle na spółce, na której jest zerowe zainteresowanie pojawiają się 24 dociskowe zlecenie sprzedaży do 1,59 zł ??!!, tak żeby zmusić do sprzedaży tych co kupowali wyżej, tak się uprawia washtrading ,a sprzyja temu znikome zainteresowanie akcjami ......
buhahaha zlecnie sprzedaży na 698 sztuk po 1,28 postawione o godz. 11.28.08 zmieniono na 645 sztuk o godz. 11.04.55, a nastepnie postawiono na sprzedaży zlecenie po 1,27 zł na 698 sztuk o godz. 12.05.24 o ( 29 sekund później ) czym pisałem powyżej ...... śmiem twierdzić, że tu jakieś 98 % zleceń sprzedaży nalezy do grupy manipulującej kursem oczekującej obecnie na oddawanie akcji na lewą strone arkusza i na jego wypełnianie zleceniami sprzedaży po prawej stronie od osób spoza układu-grupy manipulującej .....
... grupa manipulująca kursem zdaje sobie doskonale sprawę, że przy tutejszym ff i pozytywnej informacji kurs akcji może osiągnąc nie tylko 3 zł, ale nawet i 10 zł lub więcej bez problemu, przy zaangażowaniu małych środków , a zainteresowanie pojawi się, jak zwykle, podczas zakupów i niebotycznego pompowania kursu ......
piszę o oczywistych zjawiskach , których jestem pewien, w tamtym przypadku ( jeśli chodzi o te zakupy po prawej w okolicach 1,3... z początku dnia ) to być może kupował je ktoś spoza układu, i być może dlatego uwalili kurs za chwilę do 1,14 zł ??? tak mi się wydaje ....
... i kolejne uwalenie na przesypaniu miedzy sobą łącznie 7754sztuki z godz. 13.10.07 do 1,10 zł z jednoczesnym dostawianiem zleceń dociskowych na sprzedaży .....
.... ustawią kurs taki jaki będa chcieli i chyba czytają forum, ... zawsze mają wysłannika do śledzenia forum .... a tym czasem niedawno postawione zlecenie sprzedaży pkcem 500 sztuk, które znikło z automatu, gdy ktoś postawił zlecenie kupna po 1,10 !!!
90 % zleceń manipulacyjnych z wora do wora w celu uwalenia kursu na siłę i zmuszenia do sprzedaży akcji osób spoza ukladu manipulacyjnego ..... tym czasem na klabater ta sama sytuacja z przejęciem spółki tylko, że tam jest pompowanie kursu !
godz. 4.09.04 postawione zlecenie sprzedaży pkc 30 sztuk i dostawione do niego 190 sztuk pkc godz. 14.10.41 ... tylko po to by na siłę uwalać kurs i zmuszać do sprzedawania akcji innych uczestników rynku stwarzając wrażenie wzmożonej i panicznej podaży akcji po wcześniejszym przyspieszeniu przerzucania akcjami po lewej stronie arkusza ..... manipulacja na washtrtadingu !