A w 3 fazie wyszło że placebo miało większą redukcję panss - prawie 20 pkt, zasadniczo prawie jak Celiny :))) to jest schizo i tutaj jest loteria, nie dziwię się że nikt tej cząsteczki nie chce :)
Bo tutaj niektorzy nie zdaja sobie sprawy jak często są porażki w 3 fazie w psychiatrii i jak ciężko szacować wyniki. Tutaj i lęk i placebo dało efekt z czego placebo większy a efekt placebo jak u Celiny, ciekawie jaki wpływ miała wojna na ukrainie na wyniki w końcu tam są środki badawcze :)
Ale o czym ty piszesz masakracja? logika według ciebie, robili na Ukrainie, więc wyniki do bani, ale nie przeszkadzało to w opublikowaniu wyników w renomowanym czasopiśmie, jak też prezentowania wyników na ważnych, światowych, branżowych konferencjach? BTW, wiem, że my mamy takie mniemanie o sobie, że jesteśmy jako Zachód zaje... a Ukraina i wschód to lipa, niemniej oni mają energetykę jądrową, rakiety balistyczne i inne zaawansowane technologie, ale masakracja przyjął na berecik, że tam jest beee
Nic nie przyjął na berecik, ciśnie od samego początku bo taka jego rola. Ma wywołać wątpliwości i doprowadzić żeby ktoś sprzedał (on badz jego mocodawcy to kupia) by za kilka miesiecy kupić (masakra bądź jego mocodawcy sprzedadza) widzac jaki blad popelnil powodowany postami jakiegos masakracji, proste jak budowa cepa.
Dajcie spokój. Chce to merytoryki a wpisy typu boli dupcia czy wszystko rośnie Celina spada to esencja jego merytoryki. Sugeruje ze na Ukrainie lekarze są sprzedajna lub nieuki., że skoro coś nie wyszło to Celina nie ma szans. Nie wspomni o udanych Cobrnfy, Kapirazynie, czy Asenapin. Zapewne zaraz napiszę że już nie ma miejsca na nic nowego. On wie że nikogo to nie interesuje cząstka do bani. I tak w kółko choć jak twierdzi celiny nie ma i nie chce mieć. Albo trol albo psychol tylko w tych ramach się mieści.
Ty już frajerze miałeś nie komentować postów, pisałem post ktoś wyzywa odpowiadam mu a sposób adekwatny do posta - dopyerdalazz się do mnie hipokrytko frajerska
Cobenfy jest wyjątkowe ? Widziałeś sprzedaż? Ludzie wolą brać znacznie bardziej efektywny klonazepam niż cobenfy które ma skuteczność porównywalna podobno do Celiny
A byłeś na Ukrainie czy tak się wypowiadasz że my zachód? Ja na Ukrainie byłem 6 razy i to nie w celach turystycznych:) ma granicy dwukrotnie chciano lapoweczke :)