Dodatek do Prison Simulator Carwash zwrócił pelne koszty produkcji, od początku lipca będzie już generował czysty zysk. Zapowiedzieli już kolejny dodatek. Alaska gold fever premiera prawdopodobnie w pierwszym kwartale 2026(bardzo duży feedback). Do playtestów Prison Survival zapisalo się aż 10000 osób. W fazie produkcji mamy kolejną grę ale tym razem z trybem multi. Przyszłość zapowiada się ciekawie zważywszy na obecną, bardzo niską kapitalizację spółki.
uświadomiłem sobie, że miałem trochę nierealistyczne oczekiwania. teraz zrozumiałem, że tworzone gry nie mają w planach być hitami, a maszynkami do zarabiania pieniędzy do spokojnej pracy w najbliższych latach. oczywiście wciąż mogą podnieść kapitalizację, ale ja jestem ciekaw, co ze spółki zobaczymy w latach po 2026 r. podejrzewam że ambicje mają ogromne
Atutem tej spółki są niskie koszty produkcji gier. Znają swoje ograniczenia i realizują strategię powoli ale skutecznie. Mają rentowne tytuły i sporo pomysłów na nowe produkcję. Zerknij sobie na arkusz zleceń. Nie ma jak kupić większą ilość akcji. Ktoś próbuje skubać bardzo ostrożnie a i tak kurs reaguje nieadekwatnie do ilości akcji. Obecna 6 mln kapitalizacja to śmiech na sali, trochę cierpliwości i będzie można odcinać kupony po większych premierach.