• Modivoclub gold Autor: ~Tomy [188.146.133.*]
    Dzisiaj robiąc zakupy w ccc zapytałem sprzedawczynię jak przyjął się modivoclub gold. Mówiła że bardzo dobrze i że dużo sprzedają tych gold kart po 59zł, i że ludzie wracają po kolejne zakupy jak już naliczy po 30 dniach Cashback. Mówiła jeszcze że jak na wakacje mają wyjątkowo duży ruch w tym roku. Będzie dobrze.
  • Re: Modivoclub gold Autor: ~On [5.173.188.*]
    No to jakoś słabo rozmawiałeś.
    Kupiłem Modivo Club Card w kwietniu czy maju. Chciałem zrozumieć model biznesowy. Jestem akcjonariuszem.
    Cash back nalicza się od razu i praktycznie od razu możesz z niego korzystać. Łączy się z innymi promocjami więc możesz się na dodatkowe rabaty załapać. Fajny model bo w innych sieciach musisz na naliczenie cash back poczekać.
  • Re: Modivoclub gold Autor: ~Tomy [188.146.133.*]
    Tak. Te 10% chyba tak ale nie wiem czy tak jest bo masz 14 lub 30 dni na zwrot i ta kasa jest oczekująca w cashback. Bo jak by od razu było do wykorzystania na kolejny produkt to każdy by brał i zwracał itp. Nie wiem. Może się mylę. Kurczę ale może i masz rację coś z tym bo chyba jak online zamawiałem to są oczekujące. Pójdę zapytać w tygodniu.
  • Re: Modivoclub gold Autor: ~On [5.173.188.*]
    Nie kupuję ciuchów z definicji online. Chyba że mam już wcześniej coś przetestowane. Nad tym jak działa cash back przy zwrotach do sklepu się nie zastanawiałem.
  • Re: Modivoclub gold Autor: ~Tomy [188.146.133.*]
    Sprawdziłem. Tak racja, po zakupach online 30 dni oczekujące. Zakręciłem coś się. A co do zakupu tak też kupiłem kartę będąc znowu akcjonariuszem i z ciekawości jak to działa. No działa tak że masz mobilizację zakupów z tą kartą a nie u konkurencji i że myślisz że warto tak działać bo przecież zapłaciłeś te 59. Uważam że strzał w 10.
[x]
CCC 5,48% 154,00 2025-10-17 17:03:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.