Dzisiaj robiąc zakupy w ccc zapytałem sprzedawczynię jak przyjął się modivoclub gold. Mówiła że bardzo dobrze i że dużo sprzedają tych gold kart po 59zł, i że ludzie wracają po kolejne zakupy jak już naliczy po 30 dniach Cashback. Mówiła jeszcze że jak na wakacje mają wyjątkowo duży ruch w tym roku. Będzie dobrze.
No to jakoś słabo rozmawiałeś.
Kupiłem Modivo Club Card w kwietniu czy maju. Chciałem zrozumieć model biznesowy. Jestem akcjonariuszem.
Cash back nalicza się od razu i praktycznie od razu możesz z niego korzystać. Łączy się z innymi promocjami więc możesz się na dodatkowe rabaty załapać. Fajny model bo w innych sieciach musisz na naliczenie cash back poczekać.
Tak. Te 10% chyba tak ale nie wiem czy tak jest bo masz 14 lub 30 dni na zwrot i ta kasa jest oczekująca w cashback. Bo jak by od razu było do wykorzystania na kolejny produkt to każdy by brał i zwracał itp. Nie wiem. Może się mylę. Kurczę ale może i masz rację coś z tym bo chyba jak online zamawiałem to są oczekujące. Pójdę zapytać w tygodniu.
Nie kupuję ciuchów z definicji online. Chyba że mam już wcześniej coś przetestowane. Nad tym jak działa cash back przy zwrotach do sklepu się nie zastanawiałem.
Sprawdziłem. Tak racja, po zakupach online 30 dni oczekujące. Zakręciłem coś się. A co do zakupu tak też kupiłem kartę będąc znowu akcjonariuszem i z ciekawości jak to działa. No działa tak że masz mobilizację zakupów z tą kartą a nie u konkurencji i że myślisz że warto tak działać bo przecież zapłaciłeś te 59. Uważam że strzał w 10.