dużo dolarów bo to duża firma, która wymaga kompleksowych rozwiązań.
parnaście takich firm pozyskanych przez EA Discovery i D365 a przychody zwiększą sie dziesięciokrotnie. Prezest to już wie = dywidenda za 2024r. Wy też już wiecie ?
Ile kontraktów zostało zainicjowanych po ostatnim spotkaniu w Belleuve Hilton, Waszyngtonie ? Wy też już wiecie ? musicie się nauczyć łączyć kropki.
Xplus AgentAI robi już gigantyczną robotę w Executive Automats a oni ciągle tego agenta rozwijają.
Recochem już go zapewne zweryfikowało dlatego nowy stary kontrakt ma ogromne znaczenie.
Każdy lekko rozgarnięty jest w stanie oszacował ile razy kontrakt z Rocochem się zwiększył.
Teraz wiecie, która Coca-Cola to testuje a po testach obstawiam budowę nowego AgentaAI dla CC i znowu nowe $$$ popłyną do Xplus a wtedy XPL popłynie do sWig80 i mWig40.
Płyniemy z prądem i zróbmy odcięcie peronowców od akcji. Potężna LUKS HOSSY wskazana.
przyda się nowa kasa na podwójną lub potrójna dywidendę w przyszłości, czemu nie.
bardzo ostrożnie szacując, że nawet jeżeli 10% firm od Microsoftu D365 skorzysta z płatnej wersji EA i innych produktów to wygeneruje to setki tysiecy dolarów jeżeli nie miliony w dłuższym okresie. Xplus ostro ora amerykańskie średnie corpo, w Afryce się rozpycha, teraz już dochodzi Middle East oraz "nasza Czajna :) ". Idziemy z nimi z prądem bo zaraz będzie klepanko na kursie i 3.70zł stanie się zapomnieniem na miesiące. Jeszcze trochę cierpliwości.
Dobra chłopaki, możecie mi cisnąć, ale jestem ostatnio zajęty, bo kończę budowę domu i na giełdę nie mam zbyt wiele czasu. Nie widziałem Espi ani na stronie Xplusa informacji o nowym kontrakcie. Dacie jakiś link? Gdzie śledzicie aktualne informacje na temat działalności spółki?
Widzę, że dostaję łapki w dół za mój komentarz. Ale czy gdyby miała podstawy sądzić, że kurs będzie miał paliwo do kilkukrotnego wzrostu do by sprzdawała teraz?