Żeby nie było, że jestem tylko ten zły na grupie na Fb XTB Polska wrzuciłem rekomendację kupna spółki z zarysem możliwości jej rozwoju. Jest pomału odzew że będzie kupowane. Powiedzmy, że moje nastawienie ewoluuje.
Tyle im nie dałbym w życiu. 2,5 za uproszczoną wersję bez wszystkich narzędzi. Kilka przydatnych info wyciągnąłem ale tam jest wszystko oparte o Nasdaq i Nyse. U nas nawet w Wig20 ciężko znaleźć odpowiedniki tamtejszych spółek z kapitalizacją w mld $.
Dnia 2025-07-26 o godz. 17:27 ~Grzechu napisał(a): > Tyle im nie dałbym w życiu. 2,5 za uproszczoną wersję bez wszystkich narzędzi. Kilka przydatnych info wyciągnąłem ale tam jest wszystko oparte o Nasdaq i Nyse. U nas nawet w Wig20 ciężko znaleźć odpowiedniki tamtejszych spółek z kapitalizacją w mld $.
Dnia 2025-07-27 o godz. 00:34 ~Grzechu napisał(a): > No świetna! A jak będę kurs kontrolował :) Wrzuciłem post z rekomendacją na następną grupę " Inwestowanie w akcje"
a ty wiesz, że możesz przez to mieć spore problemy? masz papiery na takie pisanie ?
Nic nie robię ale były wczoraj nowe łapki w górę , wieczorem czyli może czytają. Może być, że przy wczorajszej tragicznej sesji na GPW nasz wzrost nie przeszedł niezauważony