Chyba dużo powyżej bo juz jakies czastemu ID były 460k ++ , dlatego ciekawi mnie ile nowe konta teraz maja i czemu nie przeskakuje na 500k+ w opisie aplikacji ....
Dałem się namówić i zainstalowałem. Schemat monetaryzacji ten sam co w innych grach. martwi mnie, że nie wiele grałem, a szybko zacząłem wszystko wygrywać. Kończylem każdą ligę na pierwszym miejscu. Tzn. pierwsze trzy ligi. Mam nadzieję, ze wyżej będzie trudniej. Wydaje się, że wśród początkujących niewiele się angażuje i kupuje lepszą broń czy amunicję. Ale spotkałem kilku graczy dziennie z amunicja za zloto (a więc raczej kupioną za kasę). Może będzie z tego kilkadziesiąt tysięcy dolarów przychodu miesięcznie. Oby szybko rosła. Ogólnie fajna gra, ale nic rewolucyjnego.
Spróbuj dojść do 7 areny to zobaczysz czy jest łatwa, na 7 arenie jest pantera którą widać przez sekundę bo przelatuje przez krzaki będziesz się tu męczył z tydzień jak w ogóle to przejedziesz, a kasy ta gra zarobi mnóstwo u mnie w klanie już wydali 1.5 tyś a to tylko jeden klan słyszałem że w innym już grubo kilka tysięcy wydali a gdzie reszta świata, jak bym miał kasę teraz brał bym za wszystko akcje tu będzie potężna luka wzrostowa po wynikach
Potwierdzam ,klany w takich grach zwiększają rywalizację . Ludzie potrafią taką kasę wydawać ,że sam jestem w szoku . Jestem na 6 arenie i z każdą następną stopień trudności rośnie . Pierwsze 3 areny były łatwe od 4 zaczyna się to zmieniać i tak to powinno wyglądać !!! Gracz najpierw musi opanować grę ,poza tym nie chodzi o same przejście aren ,ale o zdobywanie trofea i uzupełnianie chaty myśliwego . Znam gości gdzie grają np. rok w grę i nie znają podstaw :) i jak się poruszać po menu .
https://app.sensortower.com/publisher/android/Ten+Square+Games/?page=1&page_size=25 https://app.sensortower.com/publisher/ios/705126873/?page=1&page_size=25 Każdy może to sprawdzić .
Następna aktualizacja na IOS 8k. Niby tylko 1k ,ale zawsze . Jak to ma być lokomotywa ,to musi się powoli rozpędzić . Bardzo jestem ciekawy ile idzie na marketing TH . Kluczowy 3Q i wyniki TH w pierwszych 3 miesiącach . Następnie nowa gra od Rortos ,bo to teren nie zbadany i nie ma tam konkurencji ,jak sam prezes zaznaczył .