Chciałabym poinformować, że od dzisiaj strona internetowa 8belle jest również dostępna w j. angielskim. W prawym górnym rogu znajduje się (obok koszyka) flaga angielka i po kliknięciu strona jest po angielsku. Poza tym, gdy składa się zamówienie powyżej 100zł nie płaci się za przesyłkę. Zwróciłam na to uwagę, ponieważ wczoraj zamówiłam sobie lakiery (dzisiaj dostałam) i płaciłam za przesyłkę, a dzisiaj nie ma już tej opłaty za kuriera (dla zamówień powyżej 100zł). Także dzieje się dużo dobrych rzeczy :)
Przepraszam betti ale tam nigdzie nie widzialem takich informacji. Chodzi mi o to ze nigdzie sie to nie wyróżnia. Gdybys tego nie napisala nikt by o tym nie wiedzial. Dopiero przy skladaniu zamowienia to zauwazylas! A powinno byc przed, wtedy bumy to zachęcało bardziej. Taka kulturalna dygresja z mojej strony.
Bez przesady, złożenie zamówienia nie zależy od tego czy jest opłata za przesyłkę czy jej nie ma. Pan „szuka dziury w całym” ! Pewnie większość z Nas tutaj nie uważa, że to jest jakaś mega informacja, która musi już na głównej stronie marki „wybrzmiewać”. Salony kosmetyczne nie składają zamówień poniżej 100zl (np. to są 2 lakiery + jakieś małe akcesoria). Poza tym będąc już w koszyku jest widoczne ile brakuje do darmowej dostawy(jesli w ogóle brakuje) czy jest bez opłaty. Samo to, że nie płaci się za przesyłkę (powyżej 100zl) JEST DUŻYM PLUSEM !!!
Pozdrawiam
Ps. Jeszcze jedno. KULTURALNIE proszę już do mnie nie pisać ! Należę do „bandy łysego” (tak Pan wcześniej stwierdził)
Nigdy nie uwazalem panią za kogos do kogo pisac nalezy kulturalnie, dla mnie jest pani nikim znaczącym, ot jakas tam siedzaca pisząca udająca wielką kulruralną damę malutka osobka ekscytująca sie brakiem oplat od 100 zl.
Wkoncu ktos pozwolil sie obrazac. Nie wiem czy to te wysokie IQ czy cos innego. Ale dziękuję za pozwolenie. Wkoncu ktos nie spija pani z dziubka. Boli?
No to teraz sie posypie.
P.S. skąd w was tyle jadu? Kultury jak widac tez nie macie, chyba ze wobec siebie w swoim zamknietym kółku rozancowym. Bo jak widac nikt nawet tu pani nie broni. Ale dni jeszcze przed nami, więc.....
P.S. 2. Mysli pani ze jak cos turaj napisze to bedą panią teaktowac jak boga? Otoz pobudka NIE :D
Zadanie " Napisałem treściwego posta" jest w Twoim przypadku oxymoronem.
Jeśli zaczniesz merytorycznie odnosić się do sytuacji w spółce lub podejmowanych przez nią działań to może puszczą.
W poziomie chamstwa przechodzisz samegobsiebie. Pozostawiam to pod rozwagę pozostałym uczestnikom tego forum.
Uważam iz jest to miejsce dla poważnych ludzi i inwestorów. Ty ze swoimi komentarzami nadajesz sie pod trzepak obok budki z piwem.
Dnia 2025-07-27 o godz. 00:07 jazi1 napisał(a): > W poziomie chamstwa przechodzisz samegobsiebie. Pozostawiam to pod rozwagę pozostałym uczestnikom tego forum. > > Uważam iz jest to miejsce dla poważnych ludzi i inwestorów. Ty ze swoimi komentarzami nadajesz sie pod trzepak obok budki z piwem.
Panie jazi1 Johny w swym upodleniu uprzejmość i kulturę osobistą uważa za objaw słabości. Z poziomu sebixa tak wygląda hierarchia wartości. Taki człowiek nigdy nie pojmie , że reagowanie na chamstwo wobec kobiety to coś absolutnie naturalnego. A jeśli chodzi o Panią betti to jestem przekonany, iż jedyny ból o jaki Johny może Ją przyprawić to ból karku od patrzenia na Niego z góry bo przy dzielącej Ich różnicy poziomów to jedyny możliwy sposób patrzenia na Niego..
Na tym poziomie rozmowy Pan sobie nie radzi. Jest Pan pewien ,że chce spróbować na wyższym? Friedrich Nietzsche powiedział ,że najwyższym aktem miłosierdzia jest "nie wyśmiewać" Proszę nie wierzyć pozorom ja nie jestem miłosierny.
Dzień dobry. Nie byłem pewien czy natrafiła Pani na tę strony wcześniej więc wkleiłem .Na mnie skala i rozmach zrobiły wrażenie. Jestem przekonany ,że w przypadku spółki z takim zarządem nie tyle kupuje się akcje co nabywa udziały.
Pozwolę sobie wtrącić do tematu gdyż jak każdy z nas lubię czytać forum firmy w której inwestuje od kilku lat. I wciąż dokupuje udziały, gdyż jesteśmy w fazie startu (nie wzrostu).
Jeśli chodzi o pana Jonego pozwoliliśmy mu się tu chwilę zatrzymać reagując na jego wpisy…
to był błąd.
Wystarczy że każdy z nas przestanie reagować na jego wpisy.
Osobiście zainteresuje się w wolnej chwili regulaminem forum bankiera i zawiadomię administrację o tym IP.
Hitem jest, jak ślepi, zbutwiali i aroganccy jesteście w tym swoim jestestwie. Siedzicie tutaj kilka lat, nazywacie to swoją spółką, którą macie od kilku lat - hit. Przez kilka lat, wisieliscie na haku, że hej z firmą/spółką która szorowała pod dnie twarzą, która nie miała nic wspólnego z tym co jest teraz. Ślepy los chciał, że ktoś się nią zainteresował i stara wykorzystać i staliście się wielkimi inwestorami :D ??
Bo to są WIELCY ynwestorzy a ty jestes nieudacznikiem i ja tez i kazdy inny kto chocby zle pomysli o tej "ich" spolce lub postawi przecinek nie w tym miejscu co trzeba !
Skoro taki odwazny jestes to poszukaj sobie w tym swoim internecie z ktorego jak widac nie potrafisz korzystac, Jakie są Konsekwencje tego co napisales!
Brawo, z byku, myślących jest tu do policzenia na palcach jednej ręki, a ignorować go powinniśmy już go bardzo dawno temu,czekamy teraz na dobre wieści,wyniki z HER, pozdrawiam