• ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~Franek_Chicago [166.194.136.*]
    Witam . …

PS. Napiszę krótko , otóż dzisiaj zakupiłem 9 tys. 300 akcji Warimpex - u po 2,65 zł. za walor . …
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~Mirks [5.184.216.*]
    Co cie skłoniło do zakupu tego walory?
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~Franek_Chicago [166.194.136.*]
    Co mnie skłoniło do zakupu , oczywiście wręcz diametralnie tanie akcje , przecież kiedyś w 2007 roku , te walory kosztowały grubo powyżej 50 złotych :)))
    Teraz siedzę po uszy w akcjach PGE i Cyfrowego Polsatu . ….
    To prawda, że po tyle debiutowaly :) Moim skromnym zdaniem to dobry moment na zakup. Uważam też że i cena do 3 zł jest mega atrakcyjna i warto mieć teraz te akcje. Pożyjemy, zobaczymy :) Przyjdzie info i na widlach będzie, zaczną kupować na górkach :) Jakby spadły jeszcze to się nie pogniewam, chętnie dobiorę. Pozdrawiam serdecznie
    Nawet w ogóle nie wiem , czy był split / resplit tych akcji w przeszłości ?❓?. …
    Cena Warimpex Ag (WXFB) na Investing wynosi 0,550 (0,00%)
    http://pl.investing.com/equities/warimpex-ag?utm_source=investing_app&utm_medium=share_link&utm_campaign=share_instrument

PS. Ciągle patrzę na austriacką giełdę , dzisiaj akurat neutralnie , ani do góry ani w dół . … Kurs O,55 €
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~jack [84.40.235.*]
    A jak myślisz kto zaniża kurs we W-iu ? żebyś myślał ,że w Warszawie jest 10 / 20 % drożej więc trzeba zrobić " dobry interes " i sprzedać. Ten cyrk obserwuję od kilkunastu lat a sprawca jest 1 . Co do PGE to bankrut od lat który jednak nigdy nie zbankrutuje prędzej my się za kieszeń złapiemy przy następnych podwyżkach i tak już najdroższego prądu w Europie. Moim zdaniem kurs jest na maxach i teraz korekta się należy przy tak złych wiadomościach z rynku. W 6 mcy + 100 %. jest z czego spadać !!! Pozdrawiam
  • podziału akcji Autor: ~jack [84.40.235.*]
    tzw. splitu nigdy nie było - od 2007 roku.
    To prawda, zgadzam się w pełni. Gra jest z wora i do wora :) Mam czas, dokupię niżej jak zdążę :) Granie będzie i trzeba spokojnie poczekać. Korekta przyjdzie szybko na GPW i jak to zawsze bywa, na czymś trzeba grać.... :) badziewiak jest w mojej ocenie obecnie b. atrakcyjną spółką, wartą uwagi. Ten rok stawiam na badziewiaka :) Rynek Rosji już nie istnieje, więc w cenie kurs. Ryzyko upadku małe, więc moim zdaniem czas na branie :)
  • splitu-PODZIAŁU akcji Autor: ~jack [84.40.235.*]
    nigdy na Badziewiaku nr.1. nie było
  • 2 X poszło o splicie .. Autor: ~jack [84.40.235.*]
    Pewnie że Badziewiak darmowy a majątek duży - Kraków więcej wart niż kapitalizacja a gdzie reszta ??? opisałem jakiś czas temu o majątku - co jeszcze posiadają i wyszło mi prawie 1 mld.zł. Obecna wycena to ok. 142 000 000 zł. C / WK 0,46. TO KPINA ! cyrk do2. Tu musi przyjść to co konieczne - żadnej sprzedaży / KUPNA - NIE ma na tym papierze .Robią co chcą bo brak dużego gracza - przynajmniej w chwili obecnej. Od 4,50 do 5 zł. " wyrywali sobie z rąk " poszło w 2 dni 634 000 sztuk a teraz sprzedają poniżej 2,70 LITOŚCI ! to już nawet nie jest śmieszne. A wzrost w 3 dni o 94,89 % czyli z 3,17 zł. na 7, 18 zł. kwiecień 2023. a było nawet 7,30 zamknięcie 7,18. Tu wszystko jest możliwe - z dnia na dzień. Pozdrawiam.
  • Re: 2 X poszło o splicie .. Autor: ~Franek_Chicago [166.194.136.*]
    Jutro będzie bardzo ciekawie . …
  • Re: 2 X poszło o splicie .. Autor: ~Mirks [5.184.216.*]
    "Jack" tu nikt nie sprzedaje, chyba że ktoś nagle na fajki potrzebuje to odda kilka akcji. Z wora do wora i tak się bawią. Mają zapewne poniżej 5 % i zabawa trwa. A nóż się komuś znudzi i odda. Moim zdaniem niebawem info za podadzą i widły :) Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :) W przyszłym tygodniu za kupuje ponownie, może się uda :) Teraz tylko lepiej, ruskie już w cenie :) Pozdrawiam serdecznie
  • Re: 2 X poszło o splicie .. Autor: ~DolceVita [94.134.106.*]
    Tu nie jest wszystko możliwe.Rodzinka oszustów z Wiednia wyrolowała i skasowała kasę od ,,Inwestorów"i się śmieje żyje za tą kasę jak pączek w maśle.Ci co kupili tak drogo będą czekać żeby im się kasa zwróciła do usranej śmierci a i widzę że nowi dają się w lewo robić i kupują chociaż nie znają historii tej akcji.Jack czeka już prawie 100 lat na wzrosty kupuję kupuję i kupuję i co klapa.Jeżeli wam ktos da 5 groszy więcej jak zapłaciliście uciekać nie liczcie na drapane nie tu.
  • Re: 2 X poszło o splicie .. Autor: ~War [80.48.126.*]
    Warimpex buduje 13 piętrowy budynek w Krakowie. Będzie kasa
    Pozdrawiam.
  • Re: 2 X poszło o splicie .. Autor: ~Mirks [37.47.82.*]
    I tu wystarczy tylko takie info i masz odjazd :) Kto teraz odda choćby 1 szt współczuję. Tradycja musi być - oddaje się na dole, kupuje na górze
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~jack [93.159.24.*]
    Wczoraj przyleciałem z długich wakacji - od dzisiaj jestem po 3-tyg. Pozdrawiam Was i jestem bojowo nastawiony.
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~green [15.220.64.*]
    Dnia 2025-08-22 o godz. 13:33 ~jack napisał(a):
    > Wczoraj przyleciałem z długich wakacji - od dzisiaj jestem po 3-tyg. Pozdrawiam Was i jestem bojowo nastawiony.

To fajnie, bojowe nastawienie jak najbardziej wskazane, tym bardziej, że kurs taki jak 10 lat temu, bankruty w modzie, fundamenty passé 
  • spoko - spoko .. Autor: ~jack [93.159.24.*]
    nie widzisz że kurs trochę odbił od 2,46. ??? tam czeka niespodzianka zastawiona przez kogo ??? jakoś nie wrzucają więcej.
  • I co ? Autor: ~jack [93.159.24.*]
    Co niektórzy mnie krytykują nie mając żadnego pojęcia o co tutaj chodzi. Macie prawo - spoko. Jak ktoś nie składa zleceń skąd ma wiedzieć co się dzieje i kiedy z wora doWORA robi -4 % a raptownie nic się nie dzieje i na koniec mały + OT i mała niespodzianka. Pozdrawiam Wszystkich. Mam być zamiar dobrze zarobiony na ukochanym Badziewiaku nr.1. /// do przemyślenia
  • Re: I co ? Autor: ~Mirks [37.47.82.*]
    Gra tu kilku między sobą i sztucznie zaniżają kurs przy zerowym popycie. Zawsze ktoś odda swoje grosze i co śmieszne, teraz na dole :) Teraz się kupuje, ja już kupiłem i spokojnie sobie czekam. Niech kiszą dalej, dokupię w przyszłym miesiącu trochę więcej :) Pozdrawiam serdecznie
  • bravo TY Autor: ~jack [93.159.24.*]
    Ja tutaj swoje robię i tak siedzę od rana do 17.05. na notowaniach / GPW. Mam wiele innych sp.w portfelu ale-ale , Badziewiaka nr.1. też lubię. KRAKÓW da zarobić najwięcej - nowa inwestycja obłożona w 100 % !!!!!!!!!! kto ma takie sukcesy ? a tu z górnej półki inwestycje się budują . Te oddane wcześniej też są super - w jednym miejscu masz wszystko czego potrzeba do pracy i odpoczynku itd. Pozdrawiam i cały czas poluję na okazję. /// dobrze ,że przed wylotem pozbyłem się banków ( z zyskiem ) z portfela - wczoraj bym kwiczał. CYRK do2 z tymi bara... kto tak robi z dnia na dzień ?. Tu na B1. ale i w naszej krainie wszystko co najgłupsze -niestety - jest możliwe.
  • Re: bravo TY Autor: ~Mirks [46.134.105.*]
    Ta spółka powinna fajnie dać zarobić niebawem. Czuję to :) Dokupię jeszcze trochę i spokojnie sobie czekam na swój czas. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
  • Re: bravo JA Autor: ~jack [93.159.24.*]
    NO i nie chcą mi już wrzucać w okolicach 2,50 chyba koniec tanich zakupów ? wyleczyłem przy 2,46 zł. jak zanurkuje niżej to jeszcze dobiorę - niech leży sobie na emeryturkę. Wyniki 29.08. nie będą za dobre ,ale to już wliczone w cenę. Znacznej -DUŻEJ poprawy możemy się spodziewać dopiero w 2027. Ale-ale ! chyba że sprzedadzą jakaś nieruchomość to wtedy " winda do nieba " Pozdrawiam
  • Re: bravo JA Autor: ~Mirks [46.134.105.*]
    A ja stawiam, że wyniki będą lepsze od oczekiwań :) Pożyjemy, zobaczymy. Skoro wyniki 29 sierpnia br. to powinniśmy być świadkami sporych ruchów (bujanie na wystraszenie), to jeszcze 3 dni :) Róskie w cenie, więc dno klepane i pozostaje północ.... Czekamy :)
  • Re: ♻️ Na pewno , będzie dobrze ♻️ Autor: ~desideratum [91.94.93.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDMM4B6Tvg30zRk&index=3
[x]
WARIMPEX -1,45% 2,72 2025-09-10 16:43:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.