A pod co ma spaść :)? Pod kolejną obniżkę stóp procentowych i zaoszczędzone setki mln? Pod największą farmę wiatrowa ktora w 4q uruchamiają ? Pod wyniki które są coraz lepsze? Czy pod sprzedaż która już dogrywają na lata od 2029? Hmm ? Myślisz, że kogoś wystraszysz ? Proszę bardzo dawajcie niżej kupię poczekam w grudniu za 25 oddam na chleb mam =)
Nie dajcie sobie robić wody z mózgu rsi szoruje po dnie . Wyniki będą dobre spółka zarabia i jest stabilna nowe inwestycje pracują na wyniki finansowe. A jakiś cwaniak zbija kurs to dobrze bo jest to kompletnie bez podstaw . A skoro tak się dzieje to znaczy że ktoś próbuje odebrać akcje ulicy . Ja akcie mam i mam już ich bardzo dużo . Zostawiam ostanie 40 k na okazje gdyby filantrop chciał zbić niżej natomiast gwarantuje że wejdę za wszystko jeśli spadnie jeszcze niżej . Może zostanę inwestorem długoterminowym ale wierzę że w końcu to się opłaci . Pozdrawiam starych akcjonariuszy.
Kolego Marszałek, to fakt że RSI szoruje po dnie ale trzeba brać pod uwagę też inne rzeczy, inne parametry jak choćby MACD....poza tym RSI może sugerować odbicie i tylko odbicie bo jest obecnie w klasycznej bessie....
Nie łap spadających noży i z kupnem poczekaj aż będą pozytywne sygnały !
Hej kolego Polak na Polsacie mam zarobione ponad 100% no może 90% bo ostatnio dużo mi pochodziło zleceń które miałem ustawione jakiś czas temu ale nie przeraża mnie to mam czas . Diagnostykę miałem ostatnio i sprzedałem czekam na niższy poziom choć bardziej mam ochotę wrócić na Cd-projekt ale jeszcze nie ma mojej ceny . A jak i ciebie tylko diagnostyka czy masz coś ciekawego jeszcze na oku ?
Gratuluję 100%, to ładny wynik, ja w tym roku większy procent to wyciągnąłem tylko na Scanway.
Tam gdzie mam mniej niż 100 nie będę podawał....
A na oku mam różne spółki, ale nie będę teraz z nich reklamy,
Pozdrawiam