Zassałem troszkę, zgadzam się z wszystkimi argumentami Lux. Pora zatem się przywitać, byłem kiedyś na Policach lata temu aktywny i się coś udało odciąć. Na JSW i Bogdance też - pora złapać trochę tego spadającego noża... Albo kupuj jak się leje krew... No wyklucza się to. Ale nie dla mnie. Fundamenty się zmieniają. W następnych postach więcej. Tymczasem jutro jeszcze coś zassam. A potem powiem ile mam. A Lux jeżeli można spytać bo po sposobie wypowiedzi i wiedzy wszelakiej widzę, że jest szeroka duże doświadczenie. Można wiedzieć ile kupiłeś? Tymczasem jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i witam się tu pięknie. Ja tu na min. 3 lata. Druga strona mocy będzie jak wejdą max cła na nawozy...
Dnia 2025-07-28 o godz. 12:26 ~Alchemik napisał(a): > mam 3 jedynki z przodu i 3 jedynki z tyłu... hi > Ale nie powiedziałem ostatniego słowa. > > A dla nie dowiarków - zaraz to tam wystawię na 111. Hi
Mając 111 akcji też masz 3 jedynki z przodu i z tyłu
Dnia 2025-07-28 o godz. 13:35 ~Psychiczny napisał(a): > Cześć Alchemik! Ja wiszę na “haku” od 17.80 i dokupuję co chwilę. Polyefins na ostatniej prostej trzeba trochę akcji nabrać.
Polyolefins od 2 lat winny były być oddane, niegospodarny Zarząd nie nalicza im kar umownych, za opóźnienie 10% od wartości projektu tj akt 180 mln USD. Plus ew. do 10% za parametry...