• Brawo !!!! Autor: prof_wiatr [79.185.31.*]
    Nowe ATH, a rekomendacje podają wycenę powyżej 10zł

• Re: Brawo !!!! Autor: prof_wiatr [79.185.31.*]
    Teraz czekam na nowe ATH,
    Domdev
    Mirbud
    Miły dzień
  • Re: Brawo !!!! Autor: prof_wiatr [79.185.234.*]
    A dzisiaj wszedł "gruby" i zaczął zwalac kurs, tradycyjnie do oficjalnych wyników jeszcze 7 sesji.
    I dobrze ja systematycznie też wrzucam do worka.

• Re: Brawo !!!! Autor: ~TK [89.78.43.*]
    Prof.wiatr ,skoro jest tak wspaniale to dlaczego Develiia w Radiu Tok FM od kilku dni zamieściła ogłoszenie o pilnej sprzedaży 200 lokali mieszkalnych .Wynika z tego że nie ma chętnych na mieszkania i stąd taka reakcja Spółki . Widać dobitnie że czasy w których mieszkania sprzedawały się na pniu już w czasie projektowania i ogłaszania zamiaru budowy minęły , co zresztą widać również w innych spółkach budowlanych. Wyniki za I półrocze już 12.09.25r i wtedy zobaczymy wyniki i Twoją euforię . Myślę że nie będą najlepsze skoro się ogłaszają to tych mieszkań nie sprzedali w I półroczu.
  • Re: Brawo !!!! Autor: prof_wiatr [79.185.234.*]
    Czy ja piszę o eurorii.
    Wczoraj wyrażnie było zaniżanie ceny.
    Jak widzisz dzisiaj z oprami , ale jest >8zł.
  • Re: Brawo !!!! Autor: ~Mejk [188.33.32.*]
    https://youtu.be/A9mLnQr47gg?si=KnsfFd3swWIbpPsI tak to widzę
  • Re: Brawo !!!! Autor: ~Dd [37.47.247.*]
    Bzdurna analiza łapiąca 2011 rok. Szkoda, że nie 1956. Porównanie do 2011 nietrafione - inna sytuacja na rynku, inna pozycja na rynku, spółka z dużej firmy deweloperskiej przeszła na sprawną korporację i przejmuje kolejne mniejsze firmy. Spółka stabilna, zdrowa i dywidendowa. Nie twierdzę, że pójdzie na 10 zł ale na tle rynku jest jeszcze niedowartościowana
[x]
DEVELIA 3,76% 8,01 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.